Autor Wątek: Pomoc dla początkujących (War Thunder)  (Przeczytany 87270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pomoc dla początkujących (War Thunder)
« dnia: Sierpnia 16, 2012, 14:03:04 »
Jak dla mnie niektóre widoki wprost wspaniałe: http://www.youtube.com/watch?v=mwbm6xSXabM&feature=youtu.be

A to nie był przypadkiem benchmark z tej gry?

Też dostałem zaproszenie miesiąc temu, ale prędkość ściągania osiągała w porywach max 100kB/sek. Dałem sobie spokój po kilku próbach ściągnięcia tej gry.

No właśnie jak odpaliłem pokazało mi 13h... i niekoniecznie tyle to będzie trwało, kto czy nie dłużej. Jedno zerwanie i papatki, a`piat` od nowa?
« Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2013, 17:30:53 wysłana przez Zefirro »

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
Odp: Odp: Odp: Sim (?) od Gaijina? World of Planes
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 16, 2012, 22:40:54 »
Nie działa u mnie Trackir. Mam wersję 3 i za pioruna się nie uruchamia, a w opcjach nigdzie nie znalazłem możliwości włączenia.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 16, 2012, 22:46:33 »
Właśnie odebrałem zaproszenie. Ale jak uruchomiłem launchera, to mi lekko szczęka opadła. 7.5GB do pobrania. Czy jest jakiś torrent do pobrania, ktoś coś wie, słyszał, widział? Ryzykowne tak puścić samopas... ;)

Z góry dzięki :)

Przecież po odpaleniu launchera masz u góry pod okienkiem wyboru wersji językowej pole download torrent. 
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 16, 2012, 23:14:52 »
Nie działa u mnie Trackir. Mam wersję 3 i za pioruna się nie uruchamia, a w opcjach nigdzie nie znalazłem możliwości włączenia.
Już działa. Trzeba było zainstalować stery do wersji 5.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 17, 2012, 00:21:49 »
Przecież po odpaleniu launchera masz u góry pod okienkiem wyboru wersji językowej pole download torrent. 

Newbie jestem ;) Ok, dzięki. Przy najbliższej okazji zerknę :)

« Odpowiedź #5 dnia: Września 30, 2012, 17:07:53 »
Hmm... Miałbym kilka pytań odnośnie ustawień właśnie joy`a (Extreme 3D ze stajni Logitech`a). Jakieś sugestie, co MUST Have, a co nie warto? Mam na myśli jedynie latanie fighterem.
Póki co próbuję się jedynie na lotach testowych, dziwnie jest, więc nie czuję się zbyt pewnie. Brakuje mi okna chatu z WowP i WoT. Tego nie ma wcale? Szkoda, bo wiele pytań można by zadać w samej grze.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #6 dnia: Października 01, 2012, 10:22:54 »
Ktoś się orientuje kiedy będzie otwarta beta ? Nie mam czasu bawić się kilkoma grami na raz w zamkniętych betach, które nawet nie przypominają jeszcze finalnego produktu.

« Odpowiedź #7 dnia: Października 01, 2012, 14:18:16 »
Sundowner <--- Niestety nic na temat open beta nie wiadomo.

col_Kurtz <--- Jest okno czatu jak najbardziej. Latam na sprzęcie ze stajni CH Product wiec zbytnio nie pomoge w ustawieniach. Chłopaki latają na różnych joyach i raczej nic szczególnego nie ustawiają - czułość , nieliniowość w/g uznania.
W kilku chłopa nas lata wiec jak macie jakieś pytania postaramy sie odpowiedzieć.

« Odpowiedź #8 dnia: Października 02, 2012, 19:20:40 »
Sundowner <--- Niestety nic na temat open beta nie wiadomo.

col_Kurtz <--- Jest okno czatu jak najbardziej. Latam na sprzęcie ze stajni CH Product wiec zbytnio nie pomoge w ustawieniach. Chłopaki latają na różnych joyach i raczej nic szczególnego nie ustawiają - czułość , nieliniowość w/g uznania.
W kilku chłopa nas lata wiec jak macie jakieś pytania postaramy sie odpowiedzieć.

Hmm... Ja okna czatu nie widziałem - mam na myśli czat jak w WoT. Wchodzisz do gry i od razu jesteś na rynku ;)
Dziwna rzecz się stała... jeszcze nie dawno mogłem sobie zrobić jakąś misję (FW z osi jakaś nocna misja, albo na P51 - alianci). Teraz wszystko mam zablokowane.

« Odpowiedź #9 dnia: Października 02, 2012, 22:48:48 »
Spam będzie - sorry, ale nie mam jak już edytować.
Co do tych ustawień. Miałem na myśli co przypisać, co wg Was najistotniejsze dla myśliwca. Hmm... Chyba sam powoli do tego dochodzę - znowu :D

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 18, 2013, 08:53:24 »
A może ktoś napisze jak to jest z bombami? Mam japońskiego Val'a i jakoś mi się widzi, że tylko 2 pukawki z przodu i strzelec z tyłu, i nic więcej. Jak się bierze bomby? Czy też ten typ nie ma bomb? Hmmm.... co za zawód!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 18, 2013, 09:31:05 »
Nie wiem jak w Val, ale musisz sobie dokupić często zaczep osobno i rodzaj uzbrojenia, który chcesz przenosić.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 18, 2013, 09:36:45 »
O mamusiu! :)   Tego się nie spodziewałem, co za... (*) skąpstwo producenta. :)

(*) tu miałem użyć dykielizmu
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 18, 2013, 15:38:29 »
(*) tu miałem użyć dykielizmu

Proszę o wyjaśnienie tego pojęcia. Szukałem (czasami sprawdzam takie rzeczy) w internecie i nie znalazłem żadnego hasła z tym słowem. Bardziej by mi pasowało, że chciałeś użyć wulgaryzmu.
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 18, 2013, 16:01:37 »
OT: Redspider, tu masz wytłumaczenie http://www.fronda.pl/a/bozena-dykiel-tvn-pozydzil-czyli-nie-dal-szmalu,25914.html czy też tutaj krótko http://www.salon24.pl/tag/212391,dykielic i klik w linka.

Już bym rozumiał, że (może) jakieś lepsze bomby miałbym sobie kupić ("złota amunicja"), choć i tak bardzo to naciągane, ale żeby nie było w ogóle? Sprawdzę w domu, to oszacuję, czy twórcy gry to barany, czy też ja, bo nie znalazłem jak to zmienić...

Co do Mustanga: sprawdzałeś te 740 aż się nie rozpadłeś, czy tez po prostu wiesz, że raz tyle leciałeś? I miałeś to ostrzeżenie "Reduce speed" ? Powiem szczerze, że ja miałem je często, i często też ignorowałem na kilka(naście) sekund, bez widocznej szkody dla swojej maszyny (oczywiście nie Mustanga, bo ja jestem 100 poziomów niżej i takiej maszyny nie posiadam).
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.