Autor Wątek: Verdun - WW1 FPS  (Przeczytany 1701 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Verdun - WW1 FPS
« dnia: Maja 30, 2013, 03:01:46 »
Podczas gdy oczekiwany przeze mnie projekt The Trench 1916 jakby ostatnio przycichł, niespodziewanie odkryłem coś nowego... i jest już publiczna wersja beta do wypróbowania (250MB) !
http://www.verdungame.com

Czy gra będzie udana - zobaczymy, ale mam nadzieję, że nie zostanę tutaj zarzucony (jak na innych forach) wypowiedziami pt.: "a po co robić grę FPS o pierwszej światowej?".

Urzekło mnie Tipperary ze starej płyty :]
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Odp: Verdun - WW1 FPS
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2013, 11:14:23 »
Ło matko, rewelka! Zasysam.

Edit: Pograłem chwilę na słabszym kompie, niestety pokaz slajdów, ale frajda jest, trochę jak CoD2 rifles only. Niby nic takiego, ale ma fajny klimat, mundury, odgłosy. Zainstaluję na mocniejszym sprzęcie i pogram dłużej.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2013, 12:37:37 »
Renault FT-17 pod Verdun? Hm...
Ale gra jako taka zapowiada się miodnie, brakowało takiego FPS.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #3 dnia: Września 04, 2017, 16:47:44 »
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Września 05, 2017, 11:36:33 »
Mam Verdun od dłuższego czasu. Moim zdaniem takie średnie. Dziwaczny system unlocków (tu w ogóle nie wiem ocb), słabe udźwiękowienie, brak jakiejś takiej dynamiki i dramatyzmu pola walki, przynajmniej ja zupełnie nie czuję klimatu WW1. No i tej grze brakuje systemu obsługi broni, poruszania się, takiego jak w RO2 (poza niesławnym bagnetem jako unlockiem, tu wolałbym rozwiązanie z RO1). Nie polecam jakoś specjalnie i nachalnie.