Autor Wątek: Escape from Tarkov.  (Przeczytany 3137 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Escape from Tarkov.
« dnia: Grudzień 13, 2015, 22:42:29 »
 Zapowiada się ciekawie...  https://www.youtube.com/watch?v=IPlnHe9l34E
                                        https://www.youtube.com/watch?v=a70_QmnjhCU

Offline YoYo

  • Administrator
  • *****
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 14, 2015, 00:33:03 »
Tez dzis to widzialem, fajne i klimaty STALKER'owe w pomieszaniu nieco z Arma. Zobaczymy, ale minus jak dla mnie z pomyslem MMO.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2016, 00:25:25 »
 Pojawił się kolejny filmik z "Pre-Alphy" https://www.youtube.com/watch?v=gZiP5kjUii8
 Oraz "Pre-order" http://www.escapefromtarkov.com/preorder-page

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 05, 2016, 21:04:50 »
https://www.youtube.com/watch?v=TJfcaCmMy7c - animacja postaci i broni.
Jak nie mam czasu na gry online, to ta mi się podoba. :)
Taaaa...
Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX970, W7 64bit

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 26, 2016, 15:49:06 »

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 16, 2016, 22:12:57 »

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 18, 2016, 16:17:51 »
Taaaa...
Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX970, W7 64bit

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 28, 2016, 17:13:46 »
Pierwszy stream  z wersji Alpha juz w ta sobote:
"The first stream - in Russian - will be broadcasted at 16:00 Moscow time.
The second stream - in English - will be broadcasted at 18:00 UTC (21:00 Moscow, 19:00 CET, 14:00 EDT, 11:00 PDT)."
https://www.twitch.tv/escapefromtarkov

Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 16, 2016, 21:16:14 »

Offline YoYo

  • Administrator
  • *****
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Escape from Tarkov.
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 28, 2016, 17:14:14 »
Kolejne oficjalne wideo, wygląda zacnie, chociaż nie moje klimaty online:
https://www.youtube.com/watch?v=ok1lWEq2Q-Q .
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl