No polatałem tym cudeńkiem i mam takie małe "ale" w liczbie mnogiej.
Brak czegokolwiek do nawigacji - busola/ kompas no cokolwiek i była by gitara bo szukanie na co większych lotniskach pasa lądowania to trochę "dżaźniąca" sprawa szczególnie że żywy ATC zanim mu nie wytłumaczyłem że lotniska nie znam a ten mój RWD10 jakoś niema nawet busoli chciał mi kopa dać i wysłać na jakieś pole ( GPS defaultowy ... nim się brzydze)
Fajnie że wysokościomierz jest i nawet w cywilizowany sposób wyskalowany chociaż stópki czy metry mi to tam żadna różnica w miarę szybko potrafię sobie przeliczyć jak wysoko jestem
Kanciasta szybka na "przedmordziu" trochę to boli.
Brak trymera uniemożliwia latanie w szyku... ciągle ucieka mi do góry
I najbardziej zadziwiająca mnie sprawa. Czemu maszynka w locie na pleckach traci na obrotach?
Tyle by było z narzekania.
Na plus to dam fakt że jest to twój pierwszy samolot, naprawdę miło wykonane tekstury, Pilot w końcu nie wygląda jak gumowa lala z kijem w .... ( no właśnie tam

) Ogólnie fajnie że polska scena FSX żyje.
PS.
Kończę robić taki swój autorski pakiet Gaugesów analogowych no wiecie Horyzont Wysokościomierz(ft) G-meter zegar prędkościomierz( KIAS) i takie tam inne sprytne wskaźniki to będzie z czego korzystać.
PPS
Busole i zegar sobie musiałem dopisać do panelu bo się nawigować nie dało absolutnie nawet z GoogleMaps jako podkładem.