Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych

Hangar => Lock On/Flaming Cliffs/Flaming Cliffs 2.0/3 => Wątek zaczęty przez: =OPS=padonis w Październik 28, 2016, 19:54:57

Tytuł: Jak wyeksportować RWR na drugi monitor?
Wiadomość wysłana przez: =OPS=padonis w Październik 28, 2016, 19:54:57
Tak jak w temacie, można na drugim monitorze mieć radar F-15C. W jakim pliku jest RWR tego samolotu, nie mogę go odszukać? Chcę go wyeksportować na drugi monitor.
Tytuł: Odp: Jak wyeksportować RWR na drugi monitor?
Wiadomość wysłana przez: Darth_Worm w Październik 31, 2016, 21:53:48
Nie ma takiej możliwości bez drastycznych zmian w lua :(
Tytuł: Odp: Jak wyeksportować RWR na drugi monitor?
Wiadomość wysłana przez: Marcin_B w Październik 31, 2016, 22:07:14
Poszukaj tutaj:

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=97037
Tytuł: Odp: Jak wyeksportować RWR na drugi monitor?
Wiadomość wysłana przez: =OPS=padonis w Listopad 01, 2016, 13:42:30
Doczytałem, że w przypadku maszyn z FC3 te jest lekko mówiąc - mało  proste.
Tytuł: Odp: Jak wyeksportować RWR na drugi monitor?
Wiadomość wysłana przez: eoon w Listopad 03, 2016, 17:47:20
Do wyświetlania informacji z RWR (i nie tylko) można zaprząc Leavu. Jest to jednak alternatywny sposób wyświetlania a nie export natywnie generowanego obrazu na danym przyrządzie w DCS'ie. Link do tematu: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=164329