Uderz w dumę, a nożyce spadną. Już spieszę z odpowiedzią.
Po pierwsze, primo - To Ty się mnie uczepiłeś. Ostatnie Twoje 4 posty sprytnie odbijałeś piłeczkę, a kiedy pytałem się konkretnie i z zainteresowaniem co Ci nie pasuje to odpowiedziałeś również "z przymrużeniem oka". Kiedy wyszedł OF byłem podekscytowany, podjarany i w ogóle w 7 niebie. Przelatałem na OFie ładnych parę godzin (ze 3 lata) i nie żałuję. Natomiast jak masz tak lekceważąco odpowiadać na moje (i nie tylko moje) posty, to może nie wypowiadaj się w tym wątku? A może stworzyć nowy dział "piaskownica"...
[...] odczytującyh żart jako drwinę (a podobno cnota krytyki się nie boi).[...]
Po drugie, primo multimo - osoba wypowiadająca się nie może stwierdzić, w jaki sposób ktoś inny tą wypowiedź odbierze. To jak ja wyglądam, czy mam charyzmę itp. itd oceniają inni, nie ja.
[...] a Ty powinieneś w nim wyciągać na widok publiczny prywatne animozje? [...]
Po trzecie, super primo multimo- prywatne animozje to wyciągnąłeś na widok pisząc poprzedniego posta. Wątpię, żeby którykolwiek z obcych osób odebrała parę powyższych postów jako animozje (aczkolwiek nie mogę się wypowiadać w imieniu innych), co do naszego wspólnego grona znajomych, to pewnie już wiedzą o tym od dawna.
PS. Przepraszam wszystkich za offtop i obiecuję nigdy więcej nie odnosić się publicznie do wypowiedzi pewnego osobnika, nawet jeśli dalej będzie imputował mi autorstwo słów nigdy nie pochodzących ode mnie.
Rozumiem, że żaden z powyższych Twoich postów nie pochodziły od Ciebie.
[...] PS. Przepraszam wszystkich za offtop i obiecuję nigdy więcej nie odnosić się publicznie do wypowiedzi pewnego osobnika [...]