Autor Wątek: Il2 War. Nowy front, mods on.  (Przeczytany 19497 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
Odp: Il2 War. Nowy front, mods on.
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 10, 2008, 19:11:57 »

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 06, 2008, 13:35:01 »
Dajcie panowie poradę:
Tak łopatologicznie jak w to latać :003:

Ściągnąłem moda i jest okey. "Switcha" nie ruszam bo i bez tego daje radę. Zarejestrowałem się do "blue" i ... utknąłem.
Nie mogę "skumać" tych slotów o których była mowa. Powinienem zrobić .... (?)

dzięki z góry za pomoc.

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 06, 2008, 14:40:26 »
Tak łopatologicznie jak w to latać
Ściągnąłem moda i jest okey. "Switcha" nie ruszam bo i bez tego daje radę. Zarejestrowałem się do "blue" i ... utknąłem.
Nie mogę "skumać" tych slotów o których była mowa. Powinienem zrobić .... (?)

No i nie ruszaj żadnego słicza, bo to strata czasu i nerwów. Grę możesz odmodować za pomocą trzech plików

filelist.txt
files.sfs
il2fb.exe

Jeżeli je sobie uprzednio przegrałeś z niemodowanej instalki do jakiegoś tempacza. Co zrobić, żeby latać? Il2war, to wirtualna front, który się toczy poprzez rozgrywanie misji. Wirtualna wojaczka taka.  Klikasz "General room" na HL i wybierasz z listy sekcję "Il2war" Lookasz ile ludzi czeka i decydujesz czy chcesz sobie poczekać i jak długo gdy słaba frekwencja (Od 5 minut do 5 godzin, można sobie poczekać wedle uznania) . Sloty dzielą się na czerwone i niebieskie. Czerwone = VVS Niebieskie = OKL, Czerwone = Allied Niebieskie = LW a więc gdy w oko twe wpadnie linijka z Info blue/LW/OKL up znaczy, że ty jako mężny i siężny lotczik Luftwaffe (gdyż po tej stronie, jak twierdzisz się zarejestrowałeś)  ustawiasz się na górnych slotach i czekasz aż będzie komplet. Wszycho, jak co to pytaj. Na razie front się rozwija, raźno go tam reklamuję spamując czat :D Dosyć płynnie można polatać sobie popołudniami tak od 17, jak wchodzi Wiszek i jego ekipa, Tak ze 2 - 3 misje można zrobić, a na stronie www.il2war.com masz szczegółowe dane działań wojennych, mapę, osiągnięcia indywidualne, drużynowe  itp. Do boju
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 07, 2008, 08:03:38 »
Aaaa takie buty  :001:
Serdeczne dzięki . "Czaję bazę"  :002:
Nu to teraz trzeba ćwiczyć te "mesery" co by wstydu mamie nie przynieść jak już wejdę  :020:

Co do odmodowania to na swoich własnych błędach się oczywiście nauczyłem  :003: wszystkiego . Chociaż plik filelist.txt mam zmodowany , a po wrzuceniu z powrotem oryginalnej reszty gra się od modowuje i wchodzę na serwery , które wcześniej nie akceptowały moda. Pewnie jakbym chciał offline polatać to by był jakiś problem jednak offline to ja w iła nie latam  :007: .

« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 07, 2008, 10:37:14 »
Cześć
Mam problem z załadowaniem mapy na froncie IL2 War. W momencie kiedy wszyscy sie zebrali i następuje wejście do gry wyskakuje komunikat że mam błąd lub brak jakiego pliku.
Na czystego IL2 zainstalowałem moda 1.1 czyli wszystko powinno być ok. O co może chodzić?
HL-EKG_Ralu

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 07, 2008, 10:44:28 »
Uściślij:
co jest pod pojęciem czysty "Il2" ?
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 07, 2008, 11:26:41 »
Jaką wersję iła masz? Masz czystego po instalce, czy może już uaktualnionego do wersji 4.08?

« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 07, 2008, 11:53:14 »

Mam wersję 4.08
Czysty czyli niezmodowany.
HL-EKG_Ralu

« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 07, 2008, 12:52:14 »
Czy podczas uruchamiania gry masz standardowe tło iłka, czy jest ono zmienione na tło ił2 war?

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 07, 2008, 18:53:56 »
ralu - Pamiętam Cie z wczoraj, chciałeś z nami lecieć. Oj, ten problem miału już kilka osób, więc  powtarzam: Aby zainstalować mod il2war należy samorozpakowujące się archiwum rozpakować sobie najlepiej, do jakiegoś oddzielnego katalogu, a nastepnie przegrać całą zawartość katalogu  IL2War-Sound-Mod-Pack_1.1, który się rozpakował do głównego katalogu z grą podmieniając wszystkie pliki, jaki nam wyświetli, że będzie nadpisywał.

Ta plansza powinna się wyświetlać w trakcie ładowania po instalacji moda z il2war:

A na tej mapie latamy naszą wojnę:

elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 07, 2008, 19:38:01 »
Wielkie dzięki > wszystko działa.
HL-EKG_Ralu

« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 30, 2008, 14:50:54 »
Gratulacje dla Regia Aeronautica i posiłków z Luftwaffe za wygranie pierwszej kampanii. Ktoś coś wie kiedy ruszy Grecja 1941?
Zanim wojna powróci nad piaski Afryk Północnej, można obejrzeć ten filmik
http://flightsimmachinima.montydan.com/the-desert-dogfighter-by-wolf
czyli "życie i twórczość" pilota P-40 Nicky'ego Barra z 3 Dywizjonu RAAF
http://en.wikipedia.org/wiki/Nicky_Barr         

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 30, 2008, 15:53:22 »
Dzięki w imieniu swoim oraz kolegów z Polska sekcja LW :D No i jaka konkluzja nam się nasuwa? Bez wiecznych sprzeczek na temat sprzętu (głównie kufajmańskiego) oraz dyskusji co do szczegółowych nieoszacowań uzupełnień państw osi zua też się da wszystkim świetnie bawić :) Z niecierpliwością oczekuję na Grecję, bo pięknie tam  :banan

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #28 dnia: Września 01, 2008, 22:22:43 »
Niestety nie udało mi się wyciągnąć czegokolwiek z włochów na temat daty rozpoczęcia nowej mapy. Mamy być "patient".  :005:

« Odpowiedź #29 dnia: Września 04, 2008, 17:00:15 »
Grecja będzie wkrótce (czyli?)
Planeset z P.24 
http://www.il2war.com/greece41planeset.html
Ciekawe, kiedy go zrobią, skoro na AAA chyba nic o nim nie ma.