Tak łopatologicznie jak w to latać
Ściągnąłem moda i jest okey. "Switcha" nie ruszam bo i bez tego daje radę. Zarejestrowałem się do "blue" i ... utknąłem.
Nie mogę "skumać" tych slotów o których była mowa. Powinienem zrobić .... (?)
No i nie ruszaj żadnego słicza, bo to strata czasu i nerwów. Grę możesz odmodować za pomocą trzech plików
filelist.txt
files.sfs
il2fb.exeJeżeli je sobie uprzednio przegrałeś z niemodowanej instalki do jakiegoś tempacza. Co zrobić, żeby latać? Il2war, to wirtualna front, który się toczy poprzez rozgrywanie misji. Wirtualna wojaczka taka. Klikasz "General room" na HL i wybierasz z listy sekcję "Il2war" Lookasz ile ludzi czeka i decydujesz czy chcesz sobie poczekać i jak długo gdy słaba frekwencja (Od 5 minut do 5 godzin, można sobie poczekać wedle uznania) . Sloty dzielą się na czerwone i niebieskie. Czerwone = VVS Niebieskie = OKL, Czerwone = Allied Niebieskie = LW a więc gdy w oko twe wpadnie linijka z Info blue/LW/OKL up znaczy, że ty jako mężny i siężny lotczik Luftwaffe (gdyż po tej stronie, jak twierdzisz się zarejestrowałeś) ustawiasz się na górnych slotach i czekasz aż będzie komplet. Wszycho, jak co to pytaj. Na razie front się rozwija, raźno go tam reklamuję spamując czat

Dosyć płynnie można polatać sobie popołudniami tak od 17, jak wchodzi Wiszek i jego ekipa, Tak ze 2 - 3 misje można zrobić, a na stronie
www.il2war.com masz szczegółowe dane działań wojennych, mapę, osiągnięcia indywidualne, drużynowe itp. Do boju