Sytuacja wygląda następująco. Śledzę wasz wątek związany z silnikami krokowymi i zamierzam zmodować swój
wysokościomież wysokościomierz.
Jestem zachwycony postępami kolegi Modersa i z dużym zainteresowaniem śledzę jego postępy bo widzę, że mamy oparcie w tym samym dawcy organów (on ma fajniejsze

).
Całość jest postawiona na Lockonie Flaming Cliffs (dźwignia podwozia na Mjoyu, zaś ledy na płytce Opencockpits). Za tydzień kończę pisać maturę i wtedy wstawię białe/czerwone ledy do podświetlenia gaugesów. Jutro po maturze z WOSu prześlę ci vito na priv fotki wysokościomierza wraz z jego wnętrzem. Wszystkie gaugesy są oryginalne. W następnym miesiącu jadę do Czech do swojego dostawcy złomu i wtedy przywiozę największą perełkę z kokpitu MiG-29/Su-27 PNP, który będzie niezwykłym wyzwaniem 4 serwa i 4 "krokowe". Proszę was o pomoc w sprawie ledów czy znacie jakiś tani sterownik i zasilacz który nie
przyspoży przysporzy mi zbyt wielu problemów, a zamieni moje panele w piękną choinkę. Jeżeli macie jakieś pytania nie krępować się.
[admin]
Z taką ortografią i ogólnie pisownią życzę powodzenia na maturze. A z racji, że notorycznie masz w poważaniu zasady na tym forum to od dzisiaj będziesz miał podwójne punkty - jak w PayBacku. Mazak.[/admin]