Autor Wątek: Sposoby zakupu DCS "Black Shark"  (Przeczytany 51425 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
Odp: Sposoby zakupu DCS "Black Shark"
« Odpowiedź #15 dnia: Października 24, 2008, 07:22:59 »
No to może zamówcie dla wszyskich... :015:
11:05 PM

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Października 24, 2008, 10:38:12 »
Kolejny post dziś odnośnie zamówienia z wykorzystaniem rosyjskiego pośrednika Z-PAYMENT

"Użytkownik Andrew McVitie (paypal@transactor.ru) dokonał całkowitego lub częściowego zwrotu pieniędzy za dokonaną przez Ciebie płatność. "

Sądzę, że ów Z-P to taki rosyjski odpowiednik naszego przelewy24. Najprawdopodobniej oznacza to, że w każdym sklepie, który realizuje płatność za pośrednictwem Z-P, będzie ten sam problem, czyli transakcja nie przejdzie lub zostanie dokonany zwrot.

@Leszek660. A w jakiej wg ciebie walucie dokonasz płatności przy odbiorze? Nie sądzisz, że to nierealne, że masz koszt przesyłki ~75 rubli, skoro robiąc prepaid płaci się ok 650 rubli?! Obawiam się, że z faktu wystawienia rachunku on-line jeszcze nic nie wynika.....

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #17 dnia: Października 24, 2008, 10:50:28 »
... zwłaszcza że pierwszy raz słyszę, aby ktoś wysyłał zagraniczną paczkę za pobraniem. Nie ma takiej opcji.
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Października 24, 2008, 11:04:30 »
Witam kolegów znalazłem kolejny sklep, który oferuje wysyłkę za granice Ка-50: Черная акула.
(Realizacja zamówienia do 10 dni roboczych.)
http://shop.bambook.com/scripts/pos.showitem?v=2&ite=101604

Ja już zamówiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie.

A jaką wybrałeś metodę płatności?

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #19 dnia: Października 24, 2008, 11:54:16 »
No to może zamówcie dla wszyskich... :015:

No wiesz, ja bym chętnie z kimś połączył zakup, żeby obniżyć koszty przesyłki, ale raz, że sam widzisz jakie są problemy z płatnościami, a dwa, że to jakoś trzeba zorganizować. Nikt przecież nie zamówi 10 kopii gry, a potem będzie się martwił, jak znaleźć na to zbyt w Polsce, bo się komuś "odwidziało" albo coś.

Jak będzie sklep który "działa", i znajdą się jakieś osoby chętne do "łączonego" zakupu rosyjskiej wersji, to mogę się podjąć (mam paypala/kartę). Najlepiej z Warszawy, ale jakbym musiał wysłać ze dwie paczki, to też przecież żaden problem :)
Jako "podkładka" może posłużyć wystawienie aukcji na allegro, bo też wiadomo że nikt nie wyśle w ciemno obcemu człowiekowi z forum pieniędzy ;)
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #20 dnia: Października 24, 2008, 12:24:04 »
Witam kolegów znalazłem kolejny sklep, który oferuje wysyłkę za granice Ка-50: Черная акула.
(Realizacja zamówienia do 10 dni roboczych.)
http://shop.bambook.com/scripts/pos.showitem?v=2&ite=101604

Ja już zamówiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Też zamówiłem, płatność kartą Visa przy dzisiejszym kursie hrywny to ok 73 zł.Na razie bez problemów i zobaczymy czy dojdzie.
« Ostatnia zmiana: Października 24, 2008, 12:36:44 wysłana przez Kusch »
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #21 dnia: Października 24, 2008, 13:30:48 »
Też zamówiłem, płatność kartą Visa przy dzisiejszym kursie hrywny to ok 73 zł.Na razie bez problemów i zobaczymy czy dojdzie.

Szkoda że nie mają wersji DVD-Box, bo wygląda że to jedyny z wspomnianych w wątku sklepów, który przynajmniej przyjmuje płatności...
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

« Odpowiedź #22 dnia: Października 24, 2008, 20:44:06 »

lancer @

Przecież napisałem że zaznaczyłem płatność kartą a wysłali to co widać , oczywiście
na 99% coś jest nie tak,  potwierdzenie jest tworzone z automatu
i najwyraźniej pomimo zaznaczenia że jestem z Polski program potraktował mnie jako tubylca .
  Nie dość że tory mają szersze to jeszcze nie można z nimi normalnie pohandlować :006:.

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
« Odpowiedź #23 dnia: Października 24, 2008, 21:14:03 »

Lukas, przy dzisiejszym kursie Hrywny to niecałe 40 złotych (1$ = 5 Hrywien - w przybliżeniu) - przeliczyłeś w odwrotną stronę :004:

~S~

Booze

poko24

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Października 24, 2008, 21:22:04 »
To bierzcie szybko, bo np. na Białorusi w Mińsku w firmowym sklepie 1C dzisiaj nie było już ani jednej kopii.

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #25 dnia: Października 24, 2008, 22:47:24 »
Lukas, przy dzisiejszym kursie Hrywny to niecałe 40 złotych (1$ = 5 Hrywien - w przybliżeniu) - przeliczyłeś w odwrotną stronę :004:

~S~

Booze

Jeśli namówisz ich żeby wysłali Ci za darmo to rzeczywiście tyle zapłacisz  :004:
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
« Odpowiedź #26 dnia: Października 24, 2008, 23:09:48 »
Kurczę, zapomniałem, że samo nie przyjdzie :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:. Ja naprawdę potrzebuję już urlopu ;)

~S~

Booze

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Października 25, 2008, 13:52:17 »
Ja natomiast mam osobliwe odczucia odnośnie rosyjsko-ukraińskiego e-bankingu. W tym momencie nie wiem ile kopii DCSa dostanę i czy w ogóle cokolwiek dostane  :karpik Wczoraj w godzinach przedpołudniowych próbowałem zrobić zamówienie w tym sklepie ukraińskim bambuko czy jakoś tak. Przy autoryzacji transakcji wyskakiwał błąd jakby się serwer wysypywał, jakiś tam error, kody, i "please try later". Tak więc próbowałem ze 2-3 razy i wg mnie do niczego nie dochodziło... a dziś rano sprawdzam stan konta i .... coś jakby za mało forsy. Telefon do banku i okazuje się, że wiszą 3 transakcje do zaakceptowania, ale to nie oznacza, że zostaną faktycznie zaakceptowane. Na razie mają niejako status "oczekiwania na akceptację przez bank" i do 6 dni się sprawa ma wyjaśnić. Secundo, ten hocd.ru co niby nie mógł przez Z-PAYMENT też mi przysłał maila, z którego wynika, że mi to wyślą....

"Далее отображается информация о статусе обработки вашего заказа нашими операторами. Информация обновляется раз в сутки.

Заказ формируется (Ждем предоплату (10 дней))
На данный момент на нашем складе отсутсвуют эта позиция, но мы ожидаем ее поступление. Как только она поступит, так сразу будет отослана Вам. "

I co o tym myśleć?!  :karpik

Tak więc może nic nie będę miał, a może 3 egzemplarze, w tym 2 z Ukrainy a jeden z Rosji. Oczywiście każdy w oddzielnej paczce  :021:
I kto tu kura jest el pr0?!  :banan

pozdrawiam,
qrdl
« Ostatnia zmiana: Października 25, 2008, 14:07:15 wysłana przez qrdl »

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #28 dnia: Października 25, 2008, 13:56:25 »
To ja bym chciał jeden jak by co, ale z twoim autografem "miszczu"  :118:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #29 dnia: Października 25, 2008, 14:25:23 »
Ja też się deklaruję tylko mam jedno pytanie.
Czy to co zakupiłeś to wersje box DVD czy DVD??