Ja natomiast mam osobliwe odczucia odnośnie rosyjsko-ukraińskiego e-bankingu. W tym momencie nie wiem ile kopii DCSa dostanę i czy w ogóle cokolwiek dostane :karpik Wczoraj w godzinach przedpołudniowych próbowałem zrobić zamówienie w tym sklepie ukraińskim bambuko czy jakoś tak. Przy autoryzacji transakcji wyskakiwał błąd jakby się serwer wysypywał, jakiś tam error, kody, i "please try later". Tak więc próbowałem ze 2-3 razy i wg mnie do niczego nie dochodziło... a dziś rano sprawdzam stan konta i .... coś jakby za mało forsy. Telefon do banku i okazuje się, że wiszą 3 transakcje do zaakceptowania, ale to nie oznacza, że zostaną faktycznie zaakceptowane. Na razie mają niejako status "oczekiwania na akceptację przez bank" i do 6 dni się sprawa ma wyjaśnić. Secundo, ten hocd.ru co niby nie mógł przez Z-PAYMENT też mi przysłał maila, z którego wynika, że mi to wyślą....
"Далее отображается информация о статусе обработки вашего заказа нашими операторами. Информация обновляется раз в сутки.
Заказ формируется (Ждем предоплату (10 дней))
На данный момент на нашем складе отсутсвуют эта позиция, но мы ожидаем ее поступление.
Как только она поступит, так сразу будет отослана Вам. "
I co o tym myśleć?! :karpik
Tak więc może nic nie będę miał, a może 3 egzemplarze, w tym 2 z Ukrainy a jeden z Rosji. Oczywiście każdy w oddzielnej paczce

I kto tu kura jest el pr0?! :banan
pozdrawiam,
qrdl