Autor Wątek: Naprawianie uszkodzonej maszyny  (Przeczytany 4141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
Odp: Naprawianie uszkodzonej maszyny
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 26, 2009, 16:55:20 »
Hahaha... Dajcie spokój - chłopak zapytał bo nie wiedział, dostał odpowiedzi wyczerpujące pod każdym względem, a to że wielu z nas tu na forum ma nieziemskie poczucie humoru tylko dobrze świadczy o naszej społeczności... Nie ma sensu nikomu niczego zarzucać... niby gdzieś było już ale chłopak jest jeszcze nowy tutaj, więc nie ma go co atakować, nawet temat dobrze zatytułował. Każdy z nas kiedyś zadawał głupie pytania, lub się wstydził i nie zapytał :118:
11:05 PM

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 26, 2009, 17:04:18 »
A czy ja piszę o nim?
Piszę ogólnie. Jeden zadaje pytanie o naprawę drugi o wyjście z kabiny.
Moja odpowiedz nie była  skierowana bezpośrednio  do Tal-Rasha.
Poza tym nie musisz mi uwagi zwracać na PW :118:

« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 26, 2009, 17:07:37 »
A moja odpowiedź była właśnie do niego i o nim. Na PW napisałem dlatego, że uważałem iż tak będzie kuturalniej  :002:
Ale już spoko :564: - zdrówko :004:

Wygląda na to, że zajęliśmy się naprawianiem wzajemnych relacji a nie naprawianiem uszkodzonych maszyn  :002:

Trochę to nie na temat. Jak Admin uzna to wywali te wiadomości

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 26, 2009, 17:11:17 »
Było by kuturalniej gdybyś nie zwracał uwagi w tym temacie.

No ale ok :D

Podsumowując:
naprawić się da
-wyłączasz silniki i czekasz 5 minut
wyjść też się da
-katapulta ( po browary nie dolecisz :D )

Tal-Rash

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 26, 2009, 18:16:40 »
Dziekuję Wam za... Zadowolenie mnie do pełna hie hie hie :) :banan :karpik

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 27, 2009, 00:26:41 »
Dwie uwagi:
- imho lepiej nie otwierać owiewki, bo jak się sama otworzy, to niewątpliwy znak, że samolot się naprawił,
- rzadki przypadek skończenia paliwa już po wylądowaniu może sugerować, że zgasły silniki, co nie jest prawdą i nie dojdzie do naprawy (odkryte przez boskiego, testowane podczas fisiobicia).

pozdrawiam,
qrdl

Kuki

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 01, 2009, 17:20:14 »
@ Szelma
Rozwalone podwozie da się naprawić, wysunąłem podwozie przy 700km/h w su25t, oczywiście się zacięło i przyziemiłem na "parkingu", samolot zaczął płonąć ja tylko wyłączyłem silniki i po około 3minutach samolot stanął na kółkach, z otwarta kabinką(tej wcześniej nie posiadał :D)

PS.
Witam Wszystkich użytkowników forum i fanów Lock-on'a :)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #22 dnia: Marca 01, 2009, 17:52:19 »
Być może SU-25T posiada taką zdolność ponieważ jest on wymodelowany od zera i załączony w dodatku Flaming Clifs, pozostałe samoloty a na 100% Orzełek takich zdolności nie posiada a szkoda :005:
Witaj kolego  :001:
11:05 PM

Kuki

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Marca 04, 2009, 19:28:06 »
Zwracam honor, masz rację ;) stałem su27 na "parkingu" i "nyc" :D czyli działa to tylko w przypadku su25t, a szkoda...

kapsel

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Września 09, 2009, 22:30:13 »
Było by kuturalniej gdybyś nie zwracał uwagi w tym temacie.

No ale ok :D

Podsumowując:
naprawić się da
-wyłączasz silniki i czekasz 5 minut
wyjść też się da
-katapulta ( po browary nie dolecisz :D )
Hmmmm, poproszę o dokładniejsze dane, wylądowałem, zjechałem z pasa, wyłączyłem silniki, podniosłem owiewkę i nic. Czy trzeba zjechać w jakieś jedno pewne miejsce? Gdzie? Co z uzbrojeniem? W tym przypadku również nie wróciło do stanu. Nie wolno dotykać klawiatury w tym czasie? Czy wszystko dochodzi do skutku, ale tylko w tym jednym miejscu? W którym? Aha, latałem w kampanii, jeżeli to ważne. Rozumiem, że modyfikacja uzbrojenia na lotnisku nie wchodzi w grę ?
« Ostatnia zmiana: Września 09, 2009, 23:33:43 wysłana przez John Cool »

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Września 09, 2009, 23:36:30 »
Zatrzymać się możesz gdziekolwiek na lotnisku. Przede wszystkim doczytaj sobie manual i klawiszologię. Jak nie zostałeś uszkodzony to przecież nie ma co naprawiać. Zaś do uzupełnienia paliwa i uzbrojenia służą odpowiednie kombinacje klawiszowe.

W czasie misji nie możesz modyfikować stanu podwieszeń - jest to możliwe tylko w edytorze w sekcji Payload.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Września 09, 2009, 23:38:21 »
Doda-m, że chcąc się naprawić należy zgasić motor, a następnie praktyczniej jest zamknąć owiewkę, bo jak się sama otworzy, to znak, że się poładowało.

kapsel

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Września 10, 2009, 11:14:23 »
Ctrl i R- uzupełnianie paliwa, wyczytałem, ale nie znalazłem(albo kolejny raz przeoczyłem ) kombinacji na uzupełnianie uzbrojenia,pomóżcie.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Września 10, 2009, 12:52:00 »
Cóż, nic innego nie pozostaje jak stanie bez uzbrojenia - siej miłość nie wojnę. Będziesz miał sporo czasu na przemyślenia i ponawianie przeglądu klawiszologii.

Tako rzecze Zaratustra (ctrl+e, ctrl+e, ctrl+e  :karpik)

TEMAT ZAMYKAM