Autor Wątek: Wrażenia z gry  (Przeczytany 40764 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
Odp: Wrażenia z gry
« Odpowiedź #240 dnia: Sierpnia 21, 2009, 23:21:28 »
Przepraszam, ale w w pewnym momencie przestałem ogarniać Waszą argumentację. Fakt nie mam jeszcze RoF, lecz chyba po to ten "wontek" powstał.
Dajcie za i przeciw.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #241 dnia: Sierpnia 21, 2009, 23:43:27 »
RoF jest the best i kropka.
Koniec tematu. Każdy kto uważa inaczej jest po prostu malkontentem i chce sobie pomarudzić.
Taki jest wniosek z tej dyskusji.
Zamknąć temat, albo niech się wypowiadają tylko Ci co widzą same plusy. Bedzie ja kw PRL'u , ze zacytuję "Sklep Warzwny nr. 80" w Opolu. :-P
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #242 dnia: Sierpnia 21, 2009, 23:56:50 »
Ależ ma wady, masę wad. Mierna kampania (mało mnie to obchodzi bo od początku nie byłem nią zainteresowany), problemy z niefunkcjonalnym multi, niewygodny interfejs, mało samolotów, mało ruchu na ziemi. Ale żeby od razu bubel i pieniądze w błoto bo w innym simie coś się da zrobić czego w Rof się nie da albo jest niewygodne? Czyli rozumiem że świetny FM, DM (chociaż kadłub się nie rozpada), AI (ma wady, ale znajdźcie sim w którym jest lepsze), dopicowane na maksa samoloty, świetna grafika + dźwięki które jak dla mnie wystarczjąco budują klimat, to wszystko jest nic nie warte i do kosza.

Dzisiaj dowiedzieliśmy się że gra nie wnosi nic nowego bo wszystko już było i oni to tylko skopiowali. No luuudzie.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Sierpnia 21, 2009, 23:57:24 »
Zamknięty