Autor Wątek: Odp: Operation Flashpoint 2  (Przeczytany 1007 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Operation Flashpoint 2
« dnia: Października 13, 2009, 09:00:22 »
Ameryki nie odkryłeś, można było z góry założyć że z OF1 nie będzie to miało wiele wspólnego. Przecież kontynuacją pierwszego Operation Flashpoint jest właśnie seria pt. ARMA. Nie rozumiem na podstawie czego się tak napaliłeś, materiałów prasowych ubisoftu?

PS. Dlaczego ludzie tłumaczą się ze swoich opinii które wyrażają na forach? Przecież to oczywiste dla każdego że to ich subiektywna ocena.

« Odpowiedź #1 dnia: Października 13, 2009, 09:22:50 »
Czy ktoś już próbował grać w sieci? Podobno multiplayer też spie......i.

« Odpowiedź #2 dnia: Października 13, 2009, 13:08:46 »
Wyszło gorzej niż miało, w starciu z ArmA2 wyraźnie słabsza. Ale też ma dobre strony. Bardzo fajne udźwiękowienie i efekty specjalne (dym zwłaszcza). Wzywanie wsparcia artyleryjskiego miażdży. Moim zdaniem można spokojnie pograć - jeśli ktoś nie jest konsolofobem i nie ma skrzywienia psychicznego na punkcie "realizmu" w grach.

Brak możliwości zapisu w dowolnym momencie (jeśli się nie mylę) - jak zwykle idiotyzm. Podobnie jak brak możliwości wychylania się zza osłony.

PS. Dlaczego ludzie tłumaczą się ze swoich opinii które wyrażają na forach? Przecież to oczywiste dla każdego że to ich subiektywna ocena.

Pewnie z przezorności przed takimi agresywnymi typkami jak ty. Widać i tak niewiele to daje.

« Odpowiedź #3 dnia: Października 13, 2009, 14:07:41 »
Gdzie Ty agresję zauważyłeś w moim poprzednim poście?

rico32

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Października 13, 2009, 15:49:38 »
Człowieku jak się masz czepiać to zmień forum- Zacytuje ci tu kolege Josche bo widać że nie dociera to do ciebie: Pewnie z przezorności przed takimi agresywnymi typkami jak ty. Widać i tak niewiele to daje.

Przepraszam wielkich góru tego forum ale musiałem odpisać.

« Odpowiedź #5 dnia: Października 13, 2009, 16:19:50 »
Proszę o wywalenie moich postów z tego tematu. Nie miałem zamiaru czepać się kogokolwiek, w szczególności użytkownika rico32. Reakcji obu panów nie pojmuję, ale mam nadzieję że wyjaśnię to na PM.