Dziękuję za opinie, cieszy mnie duży odzew na post

Widzę że zdania są podzielone. Obecnie bawię się z TARGET, osie mapowałem w DCS'e.
Niewątpliwie z TARGET unikamy ponownego mapowania po reinstalacjach lub update'ach.
Właściwie to dopiero początkuję w mapowaniu, jeszcze nie rozpracowałem sekwencji.
Pewnie za jakiś czas zamapuję bezpośrednio w DCS aby poczuć różnice ale martwi mnie grzebanie w plikach konfiguracyjnych jeśli mnie weźmie na jakieś "ambitne" profile.
Gdzie można znaleźć info o nazwijmy to zaawansowanych profilach zarówno w TARGET czy bezpośrednio w DCS ? Studiować w udostępnionych profilach?
YoYo, czy twoje profile dobrze zadziałają na FC3, latam głównie MIG-29 i SU-27 ? Miga 21 niestety nie posiadam .... jeszcze

Pytanie sprzętowe, gdzie można kupić przełączniki POV (4-kierunkowy i 5-kierunkowy) do przepustnicy, w mojej przepustnicy oba są padnięte i chyba czeka mnie ich wymiana, nie wszystkie kierunki działają.
Testowałem przez tydzień zestaw Saiteka X-55 i przyrzynam że joy TM nie ma sobie równych, sprzęt deklasuje konkurencję, natomiast przepustnica bardziej mi leży ta z X-55, w tym przypadku jestem trochę zawiedziony TM ale pożyjemy zobaczymy, sprzęt używam też dopiero od tygodnia, może zmienię zdanie

podobno tylko krowa nie zmienia zdania