Autor Wątek: Pogo i jego cenne przemyślenia w temacie nowego bannera forum.  (Przeczytany 1052 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pogo

• Gość
Pogo i jego cenne przemyślenia w temacie nowego bannera forum.
« dnia: Października 19, 2009, 00:06:04 »
Tak tak zpomniałeś jeszcze o majteczkach i poduszkach do spania…

Sorry ale ten temat do złudzenia przypomina inny wątek  który pojawił się już dawno temu …

http://www.il2forum.pl/index.php?topic=9258.0

Ech jak pamiętam odkąd szturma odblokowali tyle było kłótni co i jak latało i jak poprawić ten cały FM co Olo źle zrobił i tyle było ekspertów od mechaniki ,aerodynamiki czyli od zachowania maszyn które na każdym kroku od paru lat krytykowało notorycznie to co stworzył Maddox .Wypisywali jak to sim powinien wyglądać i jak by go poprawili a tak naprawdę tylko parę osób coś w tym kierunku zrobiło  i nie będę wymieniał kto bo wiadomo …

Ale co tam więcej dyskusji przekomarzania się kłótni niż samych działań panowie to wygląda gorzej niż w naszym rządzi i jest to powoli  trochę żałosne !

I jak by Hitler miał takich myślicieli i strategów to w ogóle by nie było żadnej ofensywy ba dalej by siedział w barze skandując i bijąc pianę …

Nie wiem czy wiecie ale  powoli będzie rocznica jak powstaje głupi baner na forum bo nie potraficie się zdecydować …

To tyle i sorry za ostre słowa krytyki ale to naprawdę to tylko głupi baner a nie dzieło Wita Stwosza

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Października 19, 2009, 19:50:21 wysłana przez KosiMazaki »

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Pogo i jego przemyślenia.
« Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2009, 09:05:34 »
Pogo a kto Ci powiedział czy napisał że będziemy wspólnie wybierali banner ? ;P

Szanowny Administrator Mazak szukał tylko ochotnika do jego wykonania. Wybór będzie dokonany zapewne jednoosobowo i bez udziału tłuszczy forumowej która jak widać ma szerooooki gust plastyczny i komplikuje prostą sprawę :D. I co by nie było sam do niej się zaliczam bo nie wiem com bym wybrał. 
A sprawa jest dla mnie niejako drugorzędna i nie najważniejsza dla istnienia forum.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Października 19, 2009, 10:51:37 »
W sumie masz rację może patrzyłem na to z innej strony.  Chodzi mi o to że większości wypowiedzi to przekomarzania się i cudowanie co i jak co ma być na banerze
a czynów brak tylko parę osób w dyskusji coś przedstawiło .

No a czy baner będzie wybierał Mazak czy moderatorzy lub użytkownicy to mnie nie interesuje bo dla mnie jest to tylko zwykły baner który zawsze można zmienić gdy się znudzi lub gdy ktoś zrobi po prostu lepszy .

I to tyle :P

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Października 19, 2009, 13:24:59 »
Muszę napisać, bo już nie mogę..

Pogo, z całym szacunkiem, do jasnej ciasnej!!! A czy Twoje powyższe wypowiedzi coś wnoszą do tematu? Czy Ty coś zaproponowałeś???

Z kategorii przekomarzania się, to Twoje powyższe posty zajmują dwa pierwsze miejsca na podium, a mój niniejszy (pierwszy w tym temacie), trzecie (wszystkie trzy powinny zaraz wylądować w śmieciach).

Zdecydowana większość zaś z tego tematu, to propozycje banerów i, że tak powiem, konstruktywna krytyka tychże propozycji. Niektóre ładne i ciekawe, ale nie spełniające założeń "przetargu".

I aby już totalnie nie być OT:
Logo Roli IMHO wręcz genialne: proste, czytelne, uniwersalne. Ewentualnie (wedle gustów Administracji forum) kolorystyka do rozważenia.
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Października 19, 2009, 14:54:45 »
Muszę napisać, bo już nie mogę..

Pogo, z całym szacunkiem, do jasnej ciasnej!!! A czy Twoje powyższe wypowiedzi coś wnoszą do tematu? Czy Ty coś zaproponowałeś???

Nie i nie zaproponuje bo mój baner i tak nie sprostał by waszym wygórowanym oczekiwaniom …

I czy moje posty coś wnoszą ?
Myślę że więcej niż wieczne marudzenie i wydziwianie popatrzcie na to wszystko trochę z innej strony …

Ok. kończę żeby nie było kłótni bo nie o to mi chodzi .

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #5 dnia: Października 19, 2009, 17:08:20 »
bo dla mnie jest to tylko zwykły baner który zawsze można zmienić gdy się znudzi lub gdy ktoś zrobi po prostu lepszy .
Chyba właśnie chodzi o to żeby raz zrobić taki który będzie się podobał i żeby go nie zmieniać jak głupi co dwa lata. Dla mnie banera mogło by nie być, ale jak się robi to imho z założeniem używania go do końca. Nie wiem co w tej sprawie jest złe w gadaniu. Przecież i tak to wszystko zależy od tych co coś dłubią a nie od gadających, więc tutaj jedynie może wyjść na korzyść gdy dłubiący będą się przysłuchiwać opiniom.

Rola- dla mnie nie widać tam joya (zbyt wyraźnie). Przyznam że w pierwszej chwili myślałem że to figura szachowa. Myślę że to powinno być rozpoznawalne natychmiast dla każdego.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2009, 19:47:23 »
Pogo zachowujesz się jak hipokryta. Nie dalej jak 3 miesiące temu zarzekałeś się, że dasz sobie na luz i nie będziesz sprawiał problemów - byle bym tylko bana ściągnął. Teraz szukasz guza czepiając się Bóg wie czego podpierając się jakimś starym tematem wywlekająć przy okazji jakieś stare brudy. Nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie mów. Milczenie jest złotem.

A jak wstałeś lewą nogą? to idź pobiegaj zamiast oborę robić.

Do twojej informacji, żaden z bannerów pokazanych do tej pory nie powalił na kolana i wszystkie miały tło. Nie teżbyło terminu ostatecznego i nikt nikomu nic nie obiecywał. Wszystko działania były w ramach eksperymentu. Sprawa nie jest jeszcze przesądzona i gwarantuję, ze jeśli się spodoba któraś propozycja to ją wykorzystam. Narazie temat zszedł na dalszy plan, bo oprócz forum niektórzy prowadzą jeszcze normalne życie.

EOT i temat do oczyszczenia.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"