Taka mała dygresja. Żelazny nie lata już w malowaniach żałobnych.
Nie rozumiem ?? Numery 4, 5, 6, i 7 są nadal w eksploatacji. Fakt, nie widziałem jeszcze żeby wszystkie te cztery były w powietrzu, ale do FSXa nie widziałem pozostałych Żelaznych machin (tj. Zlin 526 i Extra 330LC).
1. Dlaczego akurat "Żelazny"? Właściwie pytam po co w ogóle nazwę grupy latającej w realu.
2. Jak moderacja stwierdzi że wątek o zbyt wielkim ryzyku to oczywiście kontynuacja rozmowy może być przez priva 
1. Ponieważ wraz ze znajomymi od dłuższego czasu chcieliśmy utworzyć taką grupę. Inspiracyjnym "kopem" to rozpoczęcia działalności była
grupa WATAHA, oraz sam fakt iż jesteśmy fanami Żelaznych, no a przecież oba te ugrupowania użytkują samolotów Zlin-Z50L :]
2. Dlaczego "o zbyt wielkim ryzyku" ?? Jeżeli chodzi tobie o posługiwanie się nazwą zespołu, to przypomnę, że uzyskałem mailową zgodę od Piotra Haberlanda.
Niektórym może się wydawać, że przesadzam, przeceniam nasze możliwości, przechwalam się, itp. Ale oprócz poczucia obowiązku, jakim jest doprowadzenie naszego ugrupowania do sukcesu, są też inne sprawy związane z życiem codziennym...dla jednych jest to praca, dla innych nauka, i różne inne rzeczy.