Autor Wątek: 13 Wirtualna Eskadra Lotnictwa Taktycznego PROMO VIDEO ! ! !  (Przeczytany 10881 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Flanker

• 13 WELT
  • *
Odp: 13 Wirtualna Eskadra Lotnictwa Taktycznego PROMO VIDEO ! ! !
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 06, 2011, 20:02:14 »
;)

Eh, no właśnie takie było założenie ponownego uploadu filmu. Na YouTube pojawiły się problemy z muzyką, także tym razem szczęścia próbujemy na Vimeo. Osobiście wcisnąłem ten link na Falconowego Facebooka, aktualnie tam jest gorąco w związku z podejrzeniami nowej wersji, więc myślę że film pójdzie szerzej w świat ;)

Pozdrawiam.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 20, 2011, 22:08:36 »
Oglądałem kilkanaście razy i mi się jeszcze nie znudził  :001:
Świetnie dobrana muzyka i niezłe "kaskaderstwo" z tym SA6 (manpada to każdy bez śmieci załatwi bo zwykle lecą "w twarz" ale SA6 puszczone "w tyłek" wymanewrować to sztuka).
Ciekaw jestem, jak zrobiliście to, że na HSD było widać podczerwonkę lecącą w Waszym kierunku, czy to nie AWACS wysłał wam te informacje?

« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 20, 2011, 22:25:03 »
Oglądałem kilkanaście razy i mi się jeszcze nie znudził  :001:
Jaka Eskadra takie PROMO. :)
Przy okazji Flanker pytanie, czym to nagraliście? Frapsem?
Oglądając ten filmik doszedłem do wniosku, że moje wypociny na YT to  kompromitacja  :).

Offline Flanker

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 20, 2011, 22:39:16 »
Dzięki w imieniu Eskadry za miłe słowa.

Maciek - Co do tej podczerwonej... Zbliżający się znaczek to nic innego jak oderwany punkt STP od trasy (prawdopodobnie było to naniesione zapasowe lotnisko), zobacz że jest nieruchomy względem pozostałych STP.

EGHI - tak, wszystko było kręcone LIVE przy pomocy Frapsa, było z tym "trochę" zabawy.

poko24

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Września 13, 2011, 18:29:40 »
Muszę jeszcze raz napisać, że te video jest mega! Tak powinno wyglądać intro do BMS4. Świetnie dobrana muzyka - taka przystępna dla każdego ucha, a i pasująca do obrazu. Wiem też ile wysiłku/czasu trzeba było włożyć w niektóre kadry. Tutaj sprawa jest trudniejsza niż z LockOnem, gdzie można szybko wyreżyserować krótkie sceny, nagrać tracka, wyrenderować i posklejać jakimś video edytorze. Wasze promo wkręca mi się 100x bardziej niż pompatyczne filmy GA. Nie widziałem też lepszego promo innych wirtualnych szwadronów na świecie. 13WELT rulez!

Offline B3rNO

• *
  • B3 all day
    • http://www.youtube.com/user/b3rno
« Odpowiedź #36 dnia: Września 18, 2011, 17:09:52 »
Nie wiem kto sklejał videoclip ,ale wielkie brawa dla montażysty !!