Autor Wątek: Odp: FSX - scenerie, dodatki, obiekty.  (Przeczytany 1772 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

quake222

• Gość
Odp: FSX - scenerie, dodatki, obiekty.
« dnia: Stycznia 05, 2010, 22:58:36 »
Witam
latam juz troche na fsx i zaczal mnie denerwowac moj blad mianowicie gdziebym nie byl to jest woda...
jest lotnisko wokol pasa woda, nawet mozna zanlezc lodki na pasie. Posciagalem troche darmowych screnow wgralem ale wyglada to cienko, a gdy wylece dalej to dalej woda i woda ...
mam winde 7 moze to tego wina, po dluzszym zastanowieniu sie mysle ze duza role tego bledu odrywa to ze przy wlaczaniu gry wyskakuje mi blad 1.Nie znaleziono scereny area 001. kliknij ok aby kontynuowac. klikam
2. to samo tylko ze area 103. not found klikam ok.  symulator sie wlacz i moznagrac. ale jak patrzylem na wasze screny z gry i za chwile wlaczylem u siebie to ahh ... pomozcie chlopaki ;d
jakis patch czy cos. moze ktos by mi doslal ten area 103 i area 001. ??  dodaje kilka screnow z mojej gry.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/89f88893cfc632e9.html

tutaj "rijo di zanerio" nie wiem jak sie pisze :D niby cos tam jest no ale wokol pustka ... i jeszcze grafika tak sie zalamuje

Odp: Odp: FSX - scenerie, dodatki, obiekty.
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 05, 2010, 23:09:42 »
Litości okaż trochę!!! Trzy razy musiałem czytać ten bełkot żeby cokolwiek zrozumieć. Przetłumacz na język polski i wtedy będziemy się zastanawiać.

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 05, 2010, 23:31:57 »
Następny post na tym Forum napisz w języku polskim i poprawnie, czyli:
- na początku zdania wielka litera;
- na końcu zdania kropka;
- użyj takich pięknych polskich liter jak np. ą, ę, ó itd.;
- układaj zdania i wypowiedź tak, aby czytający mógł to zrozumieć.

Cytat: REGULAMIN FORUM
Pisz tak by nie doprowadzać innych do rozpaczy swoją umiejętnością posługiwania się własnym językiem.
Regulamin Forum (polecam lekturę) - http://www.il2forum.pl/index.php?topic=5137.0

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 06, 2010, 07:30:48 »
Ja tam bym nic nie zmieniał chłopie - masz jedyny symulator w swoim rodzaju: "FSX 2200 - Meltdown world"
Inni płacą za dodatki a Ty masz za darmo i do tego jedyny taki :P

« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 06, 2010, 07:43:40 »
Ja tam bym nic nie zmieniał chłopie - masz jedyny symulator w swoim rodzaju: "FSX 2200 - Meltdown world"
Inni płacą za dodatki a Ty masz za darmo i do tego jedyny taki :P
Skoro to wersja 2200 to być może ma już zaimplementowane skutki efektu cieplarnianego, to by tłumaczyło wszechobecną wodę.  :banan
MJoy16.googlepages.com
... in the air.

Offline Rosomak67

• *
  • gg4075796
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 06, 2010, 15:49:20 »
Ech ,dajcie spokój .Dostał już burę od Admina .