Autor Wątek: 13 WELT w mediach  (Przeczytany 13785 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: 13 WELT w mediach.
« Odpowiedź #45 dnia: Marca 11, 2010, 00:19:51 »
A ja chciałem zobaczyć czy Ola dała

(radę oczywiście)
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #46 dnia: Marca 11, 2010, 00:21:34 »
Dobrze, już wystarczy.

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: Marca 11, 2010, 10:56:02 »
A ja chciałem zobaczyć czy Ola dała

(radę oczywiście)

Hehe ja też chciałem to zobaczyć :D Myślę, że by dała ;)
F-16C Block50 driver...

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #48 dnia: Marca 11, 2010, 11:08:44 »
No dobra, zejść już z Oli (Bow Chicka Bow Wow). Trzeciego ostrzeżenia nie będzie.

Prowadzący... jeżeli nie był na haju, to lekko niepoważny, trzeba było stanowczo sprowadzić do parteru :021:
Krótko, ale zawsze coś.

trendus

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 11, 2010, 21:30:34 »
"Strzelaj, dyż dyż dyż"  :576: :577:

« Odpowiedź #50 dnia: Marca 12, 2010, 23:02:55 »
Jeszcze tak zupełnie poważnie zadam pytanie.
Jak narodził się pomysł tego wywiadu? Jak do tego doszło? Przecież z punktu widzenia takiego "porannego żłopacza kawy" jakiś wirtualny tytuł zdobyty przez grupkę maniaków gier komputerowych nie jest jakimś wybitnym osiągnięciem.
Przepraszam Kolegów jeśli poczuli się urażeni użytymi zwrotami.
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Marca 13, 2010, 00:01:29 »
Temat dnia: Odlotowi Polacy… Czekamy na zdjęcia w samolocie, na spadochronie, lotni...

Tematem programu tego dnia było lotnictwo i autorzy chcieli pokazać je od różnych stron... Myślę, patrząc na listę zaproszonych gości, że im się to udało :).

« Odpowiedź #52 dnia: Marca 18, 2010, 00:48:37 »
Hej

Bardzo fajnie ,że 13 WELT pokazała się w mediach, to bardzo dobrze dla wszystkich pasjonatów wirtualnego lotnictwa, to jednak nie zmienia faktu,że według mnie postawa prezenterów była żenująca, szczególnie, tego "prezentera" od siedmiu boleści. Zawsze w tego typu programach wywiadach, etc. irytuje mnie brak poważnego podejścia, do sprawy, niestety "cywile" jak tu nazwę osoby nie siedzące w temacie, mają ignorancki stosunek do tego typu pasji, i niestety nie znając problemu nie potrafią go zrozumieć.
Według ,mnie ludzie prowadzący taki program powinni przedstawić, zagadnienie, poważnie i rzetelnie, a ocenę zostawić winni odbiorcy.
Jak dla mnie wydźwięk, tego programu był taki: Grupa, dorosłych facetów, zapomniała dorosnąć i  bawi się w wojnę, przy pomocy jakiegoś tam symulatora, i uważa, że to fajne"
I jeszcze ten pseudo prezenter wydający odgłosy jakie pamiętam gdy kilkanaście lat temu grałem na pegasusie, no qrwa żenada.

W każdym ,bądź razie bardzo cieszę się,że 13 WELT była i się pokazała bo to najważniejsze, a kto zna się na rzeczy ten na pewno doceni.
Powiem jeszcze na koniec, że mnie wystarczył tydzień z Falconem, i dałem sobie spokój, także tym większy szacunek dla Was Panowie.

Pozdrawiam

« Odpowiedź #53 dnia: Marca 18, 2010, 08:18:05 »
Moje zdanie jest takie, dobrze ze 13 WELT pokazała się  w TV, szkoda ze było to w tak marnym programie, a jeszcze wieksza szkoda ze mimo marnego programu prezenterzy nie stanęli na wysokości zadania by ciekawie przedstawić zjawisko jakim jest Falcon czy ogólnie symulatory lotnicze i wirtualne eskadry lotnicze.
JID: kajko@jabberpl.org

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #54 dnia: Marca 18, 2010, 09:58:00 »
Grupa, dorosłych facetów, zapomniała dorosnąć i  bawi się w wojnę, przy pomocy jakiegoś tam symulatora, i uważa, że to fajne

Zastanów się na spokojnie, czy to bardzo odbiega od prawdy ;) ?
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

« Odpowiedź #55 dnia: Marca 18, 2010, 10:50:11 »
Zastanów się na spokojnie, czy to bardzo odbiega od prawdy ;) ?

Dla laika, na pewno jest to właściwa definicja, jednak ja tak o sobie nie myślę, bo oprócz tego,że latam na symulatorach od małolata interesuję się lotnictwem, a symulacja, jest to dla mnie jakiś sposób poczucia tego latania.
I uważam,że definiowanie, wirtualnych lotników, powyższą definicją, jest dla nich/nas krzywdzące, tym bardziej, jeżeli lata się z najwyższą dbałością o realizm.

Pozdro

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #56 dnia: Marca 18, 2010, 11:03:43 »
Tym bardziej że grupą dużych dzieci nazywa się też często ludzi od ASG i podobnych spraw. Cóż pewnie to i prawda że trzeba być dużym dzieckiem by "bawić się samolocikami" albo latać po lesie z bronią na kulki, tylko mnie to określenie jakoś w ogóle nie rusza. Jak reszta chcee być taka dorosła, tym gorzej dla reszty :118:.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #57 dnia: Marca 18, 2010, 11:08:40 »
Może nie chodzi o to że symulator, raczej o "granie" w gry. Przeciec to tylko dzieciaki siedzą i grają w gry, baa przez internet? Toż oto tibijczycy. :D

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
Odp: 13 WELT w mediach
« Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 06, 2010, 19:30:00 »
Atakujecie, jakieś miasta
Gościu chyba uciekł myślami do nalotów dywanowych na Japonię z czasów 2 wojny światowej :004:.