Autor Wątek: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV  (Przeczytany 10264 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
Odp: II Turniej wirtualnych pilotów - edycja IV
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 14, 2010, 20:02:59 »
Ni daje rady. Cały czas wyskakuje z tym Timeout 0. Napewno włączam w JSGME "Stock 4.09m", jak wyłączam grę, mod dalej jest załączony. Może serwer ma jakieś zbyt restrykcyjne ustawienia odnośnie pingu i podobnych.
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 14, 2010, 20:08:39 »
Wejdź na wentyla Mazaka, są tu koledzy, którzy z tym "przełącznikiem" latają. Może coś Ci doradzą. Moim zdaniem, próbujesz wejsć na serwer z wersją gry zmodowaną.
Dziadek Kos

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #47 dnia: Maja 14, 2010, 20:13:50 »
Też mi się wydaje, że zamiast ufać temu przełącznikowi, lepiej zrobić sobie reinstalkę. Cóż, jeśli w poniedziałek dalej będzie tak samo, najwyżej koledzy będą mieli walkowery :121:.
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #48 dnia: Maja 14, 2010, 20:22:11 »
Jak się uporasz z problemami to daj mi znac na GG. Postawię serwer abyś mógł sprawdzić połączenie. Mimo to wejdź TERAZ na wentyla Mazaka, są tam koledzy, którzy czekają jeszcze żeby Ci pomóc.
Dziadek Kos

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #49 dnia: Maja 14, 2010, 20:26:08 »
Tylko jest taki problem, że nie mam ani programu Ventrillo, a nawet jakbym miał, nie znam IP czy czego tam trzeba do Mazaka.
Edit: ok, już go zasysam, myślałem że waży więcej. Tylko teraz jak się skontaktować? Mógłbym prosić o podanie namiarów?

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: Maja 14, 2010, 22:05:08 »
Serwer nie jest chyba dostępny "publicznie", napisz na PW do Kosa albo Mazaka z prośbą o IP i hasło do niego.

Offline Rolam

« Odpowiedź #51 dnia: Maja 17, 2010, 10:47:10 »
Niestety bardzo możliwe że dziś na 20-tą (walki grupy RED A) nie zdążę. Mamy poważną awarię i czeka nas walka 'na noże' z serwerem SQL od popołudnia. Awaria z typu "piorytet 1 - czyli albo ten serwer albo wasza premia..."

Postaram się dać znać na bieżąco, ale muszę zgłosić ewentualność walkowerów... :(
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Offline Rolam

« Odpowiedź #52 dnia: Maja 17, 2010, 14:01:17 »
Chyba że koledzy zgodzą się na przełożenie moich walk na 21.05.
No niestety ,złośliwość oprogramowania :(
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

« Odpowiedź #53 dnia: Maja 17, 2010, 14:38:21 »
dla mnie nie ma problemu zeby przelozyc

[gmod]Pisownia. Dziadek Kos.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2010, 15:42:29 wysłana przez Kos »

« Odpowiedź #54 dnia: Maja 17, 2010, 14:49:22 »
Ja też nie widzę problemu.
HL-EKG_Ralu

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #55 dnia: Maja 17, 2010, 23:14:40 »
Oj było ostro. Wszyscy pokazali klasę. Najbardziej żal mi Noego, który 3 czy 4 razy wpadał w korek, z którego nie dało się wyjść. Różnie mogłyby się potoczyć losy walk, gdyby nie to. Najlepsze wg. mnie walki stoczyły najstarsze samoloty, I-153 oraz P.11c.
To w takim dziennikarskim skrócie.
Dla IL2ForumNews* - Yarden.

Ps. Ja i Kaji kręciliśmy tracki, więc raczej napewno gdzieś w najbliższym czasie zostaną wrzucone.

*-Jak człowiek zmęczony, to różne głupoty wydają się fajne ;P

« Odpowiedź #56 dnia: Maja 18, 2010, 13:02:47 »
Na track'i czekam z niepokojem (pewnie nie ja jeden). Było by doskonale gdyby pojawiały się one w miarę na bieżąco z postępami turnieju. Myślę, że dla wielu kibiców (w tym mnie) byłaby to duża atrakcja i namiastka uczestnictwa. Pozdrawiam!

« Odpowiedź #57 dnia: Maja 18, 2010, 14:59:23 »
Bardzo przepraszam, ale nie będę mógł wziąść udziału w turnieju.
Jestem w trasie, a nie będę miał przy sobie komputera.
Przepraszam jeżeli wywołałem zamieszanie.
Myślę, że za te 6 miesięcy uda mi się znaleźć czas na bitwy z wami :)

Knight Raider

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Maja 19, 2010, 14:01:09 »
Ja także niestety nie będę mógł walczyć.
Powód to bierzmowanie, oraz przygotowania do niego.
Z Pewnością polatam za pół roku, Pozdrawiam i życzę miłych lotów 316_Lesiu_PL

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #59 dnia: Maja 20, 2010, 15:28:19 »
Czerwona Grupa "B" zakończyła rozgrywki eliminacyjne ale w dalszym ciągu nie jest jasne kto, z jakiego miejsca, wejdzie do finałów.  Oto wyniki (punkty łącznie z walkowerami):

Polbaj - 12 pkt.
Pinker - 33 pkt.
Green - 21 pkt.
Kajinami - 21 pkt.
Kermit - 33 pkt.

W takiej sytuacji potrzebne będą baraże i w związku z tym, w/w Kolegów zapraszam na 27 maja na godz. 20.
Dziadek Kos