Autor Wątek: Pomoc w wyborze joysticka do IL2 Sturmowik.  (Przeczytany 4044 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Pomoc w wyborze joysticka do IL2 Sturmowik.
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 29, 2010, 01:13:18 »
Korzystając z tego, że został założony taki temat ...
Obecnie latam na yoyu Logitech Attack 3, jednak stwierdzam, że do iła nie nadaję się on zupełnie. (o rise of flight nie ma nawet co wspominać). Mam zamiar wymienić go na Saitek Aviatora i w związku z tym tu moje pytanie, czy odczuwalna róznica między tymi yoyami będzie na tyle duża, aby warto było dokonywać tego zakupu ? Czy na Aviatorze da radę osiągnąć większą precyzję niż na Attacku 3 ? 

« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 29, 2010, 13:09:21 »
Tak!
Miejsce na Twoją reklamę.

« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 29, 2010, 15:11:57 »
A trochę argumentując wypowiedź Avata - dostaniesz w tym joyu o jedną oś więcej, która służy do sterowania orczykiem, czyli celność i precyzja latania wzrośnie niewyobrażalnie. :)

« Odpowiedź #18 dnia: Września 12, 2010, 22:26:47 »
A czy jakiś łaskawy posiadacz Aviatora mógłby podać mi swoje ustawienia w input, na których mu się dobrze lata ? Kombinuje, kombinuje ale zawsze przestawie coś tak, że wyjdzie jedynie gorzej niż było, więc przydałby się jakiś punkt zaczepienia. Z góry thx.

« Odpowiedź #19 dnia: Września 17, 2010, 18:08:42 »
Sitek cyborg evo bez FF

« Odpowiedź #20 dnia: Września 17, 2010, 19:09:45 »
A czy jakiś łaskawy posiadacz Aviatora mógłby podać mi swoje ustawienia w input, na których mu się dobrze lata ? Kombinuje, kombinuje ale zawsze przestawie coś tak, że wyjdzie jedynie gorzej niż było, więc przydałby się jakiś punkt zaczepienia. Z góry thx.

Wszystko domyślnie. Filter na 0, Martwa strefa na około 10%.

Dużo lepiej jest dbać o płynność ruchami swojej ręki (ee... no...) niż zdawać się na filtry.
Miejsce na Twoją reklamę.