Autor Wątek: temat o niczym.  (Przeczytany 1245 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

temat o niczym.
« dnia: Sierpnia 12, 2010, 20:35:27 »
Luźna dyskusja o wszystkim.
Mhhh... Głupio zaczynać.Podobno ma dziś w nocy być jakiś deszcz meteorów warto zarwać noc czy nie?
Czy wam też backspace regularnie usuwa prawie skończone posty czy to mój prywatny problem..?

Jeśli taki temat już powstał lub jest nie mile widziany przepraszam i proszę o usuniecie lub przeniesienie.

Odp: temat o niczym.
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 12, 2010, 20:48:43 »
Podobno ma dziś w nocy być jakiś deszcz meteorów warto zarwać noc czy nie?
A co boisz się, że Ci który na łeb zleci?

empeck

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 12, 2010, 20:55:33 »
I tak nic nie będzie widać. Chmury są.

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 12, 2010, 21:05:04 »
A co boisz się, że Ci który na łeb zleci?
Nie.Chce pozbierać i skalniak zbudować.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 12, 2010, 21:06:26 »
Perseidy !! Jak byłem taki tyci tyci to pół nocy siedziałem na podwórku i oglądałem ;)

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 12, 2010, 21:50:08 »
Czyli warto. Szkoda że dzisiaj przez chmury chyba nie wypali ale jutro chyba też można. Te perseidy to pełno takich małych kreseczek na niebei, czy może coś większego bo po zdjęciach nie mogę się domyślić

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 12, 2010, 22:22:32 »
Jutro to jest piątek 13 także uważać na przejściach dla pieszych. A dziś to jest burza :118:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 12, 2010, 22:31:52 »
To po prostu spadające gwiazdy :karpik, jak masz szczęście to zobaczysz 1-2 na minute. A te zdjęcia o których mówisz, to fotki z długim czasem naświetlania, czy jakoś tak. Po googluj troszeczkę kolego  :004:

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 12, 2010, 23:37:16 »
To z tymi zdięciami to wiem.Chciałem tylko wiedzić czy warto czy nie. A pytam czy duże bo kiedyś tez widziałem dużo spadających gwiazd(parę na sekundę) i to były właśnie takie kreseczki widoczne prze chwile(na to bym nie poczekał chyba). Z googlowanieniem skoczyło się tak że zaczełem czytać artykuły na pierwszej stronie i dużo się nie dowiedziałem;p

Online YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 13, 2010, 00:25:13 »
Nie no Panowie, bez jaj. Temat sorry ale nadaje się na WC :) tam go prosze kontynuować.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 13, 2010, 10:32:03 »
Z googlowanieniem skoczyło się tak że zaczełem czytać artykuły na pierwszej stronie i dużo się nie dowiedziałem;p
Bo artykuły czyta się do końca, a nie tylko pierwszą stronę   :D :D :D
...a mówią, że jak się zobaczy spadającą zwiazdę i pomyśli życzenie to się sprawdzi. A gówno prawda  :021:
Spokój cechuje Mistrza.