Autor Wątek: Vertigo Studios  (Przeczytany 7956 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qbeesh

• Gość
Odp: Vertigo Studios
« Odpowiedź #30 dnia: Lipca 26, 2011, 14:35:23 »
Nic nie ujmując chłopakom, ale oni mogliby sie jeszcze wiele nauczyć. Strasznie zakrzaczone i takie trochę pozlepiane na smarka i gumę od majtek są te ich produkty. Mogliby sobie na przykład darować te kolimatory, skoro jedyne co potrafią to rzucić teksturę siatki celowniczej na pochyłą powierzchnię. To akurat drobiazg, ale też inne rzeczy, jakies takie to niestabilne. No ale ja mam beret zryty A2A dokumentnie.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #31 dnia: Lipca 26, 2011, 19:59:36 »

Mi podoba się to, niech ktoś będzie mądry i poda jaka to wysokość http://www.sim-outhouse.com/sohforums/attachment.php?attachmentid=44447&stc=1&d=1311599661
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 26, 2011, 23:21:23 »
A jakieś user/pass do tego załącznika? ;)
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 27, 2011, 08:16:36 »
A jakieś user/pass do tego załącznika? ;)
Może faktycznie ten link chce tam loginu. Ok zagadka tu :) :

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 27, 2011, 18:50:28 »
Powiedziałbym, ża okolice 2500ft.
Wskazówka dziesięciu tysięcy stóp ledwo co drgnęła z pozycji "godziny dwunastej". Wskazówka tysięcy stóp jest pomiędzy 2 a 3. Zepsuta wskazówka setek stóp jest "na dwunastej".
Taaaa...
MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11

« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 27, 2011, 18:57:20 »
Najwyraźniej zepsuta jest wskazówka tysięcy stóp - autor screena podał, że był na wysokości 3000 stóp.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #36 dnia: Października 22, 2011, 11:22:29 »
Pełny rander: http://www.vertigostudios.co.uk/wp-content/uploads/stearman_images/Stearman_Civ_Final.JPG

Zapewne zdążą przed MAAM'em, chociaż, ten drugi na pewno będzie obowiązkowy.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2011, 22:22:24 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #37 dnia: Października 22, 2011, 12:36:42 »
MAAM robi N3N, nie Stearmana - bezpośrednią konkurencją dla Vertigo będzie raczej ich Avenger.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 11, 2011, 22:19:55 »
Vertigo wydało właśnie RV8, małą maszynę ze świetną widocznością, często malowaną w barwy Mustanga ; ].
Już w hangarze:

www.yoyosims.pl

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 12, 2011, 14:32:51 »
Nie lubię tego vertigo, bo kaszanę i popelinę odstawiają. Jako darmowe dodatki byłyby ok, ale tak? Goście którzy nadal nie potrafią celownika kolimatorowego zasymulować i zwykłą teksturkę na pochyłą powierzchnie rzucają i ni tylko to. Dobra, wiem, własnie zauważyłem, że się powtarzam.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 12, 2011, 16:02:05 »
Firma jest dość specyficzna, ale problem jest głównie ze starszymi produktami, gdzie modelarzem była osoba, która potem wystrzeliła w kosmos i potem olała już wszelkie pacze itp. Doprowadziło to do furii, bo w sumie skupiło się na Vertigo, a ja też czekam na pacza do Bearcata i Panthery, a miało być to już dawno, dawno temu i nic. Niby teraz ma być już lepiej, niby szybciej i niby support lepszy począwszy od tego modelu i wyżej - czyli B25, Stearman, C47 itp. Zobaczymy, chociaż już tu jest pierwszy babol, na IDE w VC nie słychać dźwięku silnika. Zatem pierwszy test - kiedy patch. Poza tym model wydaje się być fajny. Bardzo ładny VC, świetnie zrobione gaugi.
Poczytałem nieco o tej maszynie wczoraj, pooglądałem filmiki i powiem tak - w realu maszyna super w tej klasie. Jakbym miał wybierać czym chciałbym obecnie latać mając powiedzmy PPL oraz kasę na dowolną maszynę wybrałbym właśnie RV8 i pomalował na jakiegoś myśliwca.

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 12, 2011, 16:05:29 »
Doprowadziło to do furii, bo w sumie skupiło się na Vertigo, a ja też czekam na pacza do Bearcata i Panthery, a miało być to już dawno, dawno temu i nic.

Przecież to jest ich wina. Jeśli nie backupujesz źródeł to do kogo możesz miec pretensje jako właściciel firmy?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 12, 2011, 17:50:16 »
Przecież to jest ich wina. Jeśli nie backupujesz źródeł to do kogo możesz miec pretensje jako właściciel firmy?
Jest, ja nie nie mówię że jest inaczej. Kogo to obchodzi czy model robi Johnny Deep czy Sylvester Stalone. Liczy się reżyser, że dobrał złego aktora.

PS.
Robię skinik, zawsze wolałem latać z kobietą. Heidi tu nie ma , ale ....

« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2011, 01:35:12 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 15, 2011, 12:49:42 »
Oba malowania ukończone (doszło też a la Kucyk). Oba real.

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 16, 2011, 23:36:56 »
Ponieważ nie odpowiadała mi osłona kabiny (ps. i nie tylko mi), której zarys ginął na tle ziemi oraz ciemniejszych tesktur postanowiłem ją zmienić.
Można zaciągnąć z Forum Vertigo.

Dodane rozjaśnienie, rysy na szybce z kabiny i na zewnątrz oraz niebieskawą poświatę. Różnice można zobaczyć na screenach powyżej.

www.yoyosims.pl