Autor Wątek: Tematyka SCW - Spanish Cywil War w Ił-2  (Przeczytany 9187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Tematyka SCW - Spanish Cywil War w Ił-2
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 29, 2011, 19:40:20 »
Wszystko ładnie Panowie ale jak w to zagrać. Skąd ściągnąć i jak zainstalować. Nadmieniam "I dont speak english", "no comprendo",

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 29, 2011, 21:50:25 »
Sorry Adamek -- ale nie będę powtarzał całej procedury wstawiania map i dodawania dodatkowych samolotów oraz uruchamiania kampanii bo to na tym forum było tłumaczone wiele, wile razy, wystarczy poszukać...
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 30, 2011, 11:40:42 »
Traun proszę przeczytać prośbę. Skąd ściągnąć - wcześniejsze linki prowadzą na stronę anglojęzyczną z wymaganą rejestracją, jakbyś też wskazał "polskojęzyczny link jak zainstalować podobna kampanię" to sobie spokojnie powinienem poradzić. Nie radzę sobie z angielskim a gdy wyszukuje na forum to wszystkie porady konczą się linkami anglojezycznymi. Poza tym pozdrawiam wszystkich cierpliwych użytkowników do takich laików jak ja ;)

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 30, 2011, 20:20:39 »
Bardzo mi przykro ale te mapki, samoloty i kampanie można tylko ściągnąć tylko z tej strony. Są na niej wszystkie nowinki wychodzące dla iłka, samoloty , mapy, mody itd, więc niestety musi się kolega tam zarejestrować. Ja też nie władam angielskim (i dlatego świat FSXa jest przede mną zamknięty) i jakoś nie przeszkadza mi to w śledzeniu wydarzeń. Są translatory online które od biedy tłumaczą na tyle dobrze że można dojść o co chodzi, a podstawowe słowa w stylu kopiuj, wklej, ściągnij to chyba kolega zna.. tylko tyle mogę poradzić.
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 31, 2011, 00:56:33 »
Czy SCW działa na UP 2,1 bo w linkach które znalazłem podano tylko 4,09 + UP 2,0 (bez n)