Oj przydałaby się kampania dynamiczna. Szkoda, że do tej pory ED nie posiedziało nad tym tematem, aż się prosi by taka była, coś rodem z Falcona (chyba, że coś jest planowane w tym A-10C upgrade Pack).
Jak na razie zaliczyłem jedną kampanię - Devil's Cross i jestem trochę rozczarowany. Krótka, zaledwie parę misji, które właściwie są takie same (a przy liniowości kampanii można przecież zrobić to co się chce), w stosunku do wielu misji SP (które w większości przygotowane są rewelacyjnie) wygląda blado. Kiepsko, że nie można wrócić też do misji, którą się przeszło. Miałem np. 2 zwiechy aplikacji DCS i oczywiście już mi te misje zaliczyło :\. AI czasem już na lotnisku się gubi, więc albo lecimy sami, albo ew. we 2, do tego Logbook z kampanii działa źle - mi nie naliczał np. wszystkich zniszczeń. Międzylądowanie i dozbrajanie doskonale się sprawdza właśnie w dynamicznych kampaniach. W liniowych jedynie to statystyka więc rozmija się z tą funkcją w DCS.
Jakby ktoś w sieci znalazł fajną kampanię dla Prosiaka - niech wrzuca tutaj linka,
a może zebrać się i zrobić jakąś PL ?
W Kampanii za to Georgian Hummer sypie się błąd, coś z lua, wyświetla się błąd windowsowy, oto rozwiązanie:
- Load the mission in the editor.
- Open the All Units list and select the USA AWACS
- Change the call sign to something else (I used Overlord)
- Save and you are good to g