Autor Wątek: Czy ktoś nas podszedł od tylca?  (Przeczytany 21622 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Czy ktoś nas podszedł od tylca?
« Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 27, 2011, 12:55:53 »
To nie bedzie seqel, to bedzie platny beta pucz  :118: .
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 30, 2011, 08:26:45 »
Płatny sequel... Czytając odpowiedzi tego Luthera tutaj http://svaf.net/index.php?option=com_content&view=article&id=102:test&catid=1:latest-news dochodzę do wniosku, że to niezły buc! Polecam pytania 19 i 20, a szczególnie odpowiedź "Of course" na to ostatnie...

PS: Screenshot z World Of Planes, dla którego analogiczny widok z Cloda u mnie nawet się nie umywa - http://www.worldofplanesgame.com/upload/image/media/screenshots/december%201st.jpg
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 30, 2011, 11:09:23 »
Eeeeee.... co się stało, co się stało... łazienka jest zamknięta.. Daj śrubokręt!

To ten Klod już wyszedł... co ja w takim razie kupiłem, bo jak czytam ten wywiad co zapodał Sorbifer, to myślę, że Klod dopiero wyjdzie. Ludzie! Przecież jak ktoś to kupi, to tym samym udowodni, że debilizm konsumenta jest bezkresny. Niech najpierw ci zasrańcy naprawią bubla, którego nam zaserwowali, a nie jakieś sequele.
To tak jakbym poszedł do restauracji i dostał zamiast steka kawał podeszwy. Po moich protestach, kucharz postanowił zrobić sequel mojego dania, za które znowu zapłacę. Z tym, że kucharz nie poczuwa się do winy, bo winny w zasadzie jest mój układ trawienny, a nie "potrawa".
Tak więc ja ostatecznie dziękuję tym "cfaniaczkom". Wicie co będzie cz. 3 Kloda? Sekta, coś pewnie na kształt FO i area 69.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 30, 2011, 11:26:54 »
Ludzie! Przecież jak ktoś to kupi, to tym samym udowodni, że debilizm konsumenta jest bezkresny.

Kupi, kupi... Bo gra ma potencjał, bo trzeba wspierać jej rozwój, bo to równowartość jednego wyjścia na miasto i takie tam jeszcze. Swoją drogą Luthier zrobił się deczko bezczelny. Po początkowym kajaniu się okrzepł. Widać odpowiednia ilość kasy spłynęła na ich konta.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 30, 2011, 11:59:33 »
Kupi, kupi... Bo gra ma potencjał, bo trzeba wspierać jej rozwój, bo to równowartość jednego wyjścia na miasto i takie tam jeszcze. Swoją drogą Luthier zrobił się deczko bezczelny. Po początkowym kajaniu się okrzepł. Widać odpowiednia ilość kasy spłynęła na ich konta.
Dla mnie to co oni wyprawiają z tym tytułem to jakaś totalna porażka. Na pewno nie kupię nic co ma wyjść nowego do kłody, chyba, że dostanę za free z przeprosinami. Nawet nie mam ciśnienia. Znów pewnie pokażą screeny, napiszą że super i extra, a potem jak odpalisz u ciebie to radź sobie sam z tą czkawicą "nasz drogi KLIENCIE". Jeśli coś zresztą planują... to nie sequel. To płatny pacz i tyle, coś tam ew. naprawiający, tak to nazwijmy. Można czuć się oszukanym...

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 30, 2011, 12:29:15 »
Potencjał tego tytułu porównał bym do potencjału Poloneza Caro. Różnica polegała na tym, że w przypadku Poloneza on jakoś jeździł i support też jakoś działał. Poza tym chciałem zauważyć, że dlaczego ja (jako zwolennik tego typu produktów) mam znowu na gębę im zaufać i wspierać rozwój? Oni nie wywiązali się z umowy do dzisiaj, mnie jako posiadacza tego gniota nikt nie wspierał. Nie wydali niczego sensownego, a już sięgają do mojej kieszeni. Trzeba się szanować i byle ochłapami się nie zadowalać. Nie takie studia zdychają z braku forsy (patrz. ostatnio Stalkerowcy) i nie szarpać. Nic na siłę, niech trolle i sekciarze sobie kupują. Symulatorów jest ostatnio pod dostatkiem, a jak mi się zachce zestrzelić Spita pójdę sobie zagrać w World of Planes (ten chociaż będzie działał), bo tam jest większy potencjał niż w kłodzie.

Swoją drogą teraz to oni by musieli zatrudnić kogoś od reklamy żeby ten cały bałagan i smrodek posprzątać, a w następnej kolejności wydać coś konkretnego... grywalnego.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 30, 2011, 13:10:43 »
To jest ogólny nonsens. Ja wielokrotnie z symulatorów kupowałem coś "dla sprawy", ale często miałem chociaż wrażenie, że ktoś próbuje przynajmniej zachować pozory przyzwoitości. W przypadku Kloda goście są bezczelni. I proszę mi nie pisać, że to wolny rynek i takie srutki tutki. Po prostu walą was w odbyt i z głośnym "buahahahahahaha" Smoka Wawelskiego.
Idźcie ludziska nakupujcie dodatków do RoFa, jak się tamtej ekipie oczy zaświecą, to może w końcu ujawnią nad czym następnym pracują.

Tako rzecze,
Zaratustra

_michal

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 30, 2011, 13:49:53 »
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=28769

Mój ulubiony cytat:

We know that 2011 was not the best year in simulation history.

Jak dla mnie to był całkiem niezły rok :D A-10C, BMS, TKOH, rozwój RoF i Railworks, świetny update do SB PRO PE. Nie wiem o co mu chodzi :P

No i są obrazki naszego ulubieńca iłka, hehehe.

« Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 30, 2011, 14:08:46 »
Czy ja dobrze widzę?! Ten iłek to zupełnie nowy model, ale ziemia to stary FB...jaja sobie robią z tym dodatkiem?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 30, 2011, 14:35:42 »
Czy ja dobrze widzę?! Ten iłek to zupełnie nowy model, ale ziemia to stary FB...jaja sobie robią z tym dodatkiem?
A gdzie masz screena tego płatnego pucza ?

www.yoyosims.pl

_michal

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 30, 2011, 14:54:24 »
Pod linkiem w moim poście są cztery screeny.

Shoki - to jest ich viewer modeli tak myślę, nie FB.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 30, 2011, 15:04:18 »
Pod linkiem w moim poście są cztery screeny.

Shoki - to jest ich viewer modeli tak myślę, nie FB.
Buhahaha, faktycznie, te screeny i sianie sztucznego zamętu to nadają się do LOL.
Dlaczego?
Widać tonący brzytwy się chwyta po modelu...

www.yoyosims.pl

Offline kpa

• *
« Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 30, 2011, 15:23:13 »
Płatny sequel... Czytając odpowiedzi tego Luthera tutaj http://svaf.net/index.php?option=com_content&view=article&id=102:test&catid=1:latest-news dochodzę do wniosku, że to niezły buc! Polecam pytania 19 i 20, a szczególnie odpowiedź "Of course" na to ostatnie...

Mnie bardziej rozwaliła końcówka:
 "We are trying to pull off a very difficult balancing act with developing a new game and supporting an old one at the same time. Pretty much no one does that. Most large developers simply release games, support them for a month at the most, and then switch to new paid content regardless of the state of the game."

Hahaha, chyba z tym supportem przez miesiąc to mu chodziło o własne studio bo jak na razie tak to właśnie wygląda.  :003:
Tekstu o dużych studiach wydających płatne DLC bez względu na stan "podstawki" nie chcę mi się nawet komentować bo to przecież dokładnie ich model działania...

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
« Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 30, 2011, 18:25:01 »
Heh. Z tym tekstem ich który zapodałeś powyżej to 1C ...tfu złodziej najgłośniej krzyczy : Łapać złodzieja.
Właściwie nie mam sił tego komentować co oni odstawiają. :006:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 30, 2011, 19:56:00 »
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=28769

Mój ulubiony cytat:

Jak dla mnie to był całkiem niezły rok :D A-10C, BMS, TKOH, rozwój RoF i Railworks, świetny update do SB PRO PE. Nie wiem o co mu chodzi :P

No i są obrazki naszego ulubieńca iłka, hehehe.
Też uważam, że rok był bardzo dobry pod tym wzgl. jakich mało tak naprawdę. Zapomniałeś jeszcze dodać demo X Plane 10, którego nawet nie odpaliłem bo mam w co latać i czasu nawet na to mało co mam....
To tylko potwierdza, że ktoś tam jest naprawdę mocno oderwany od rzeczywistości.

www.yoyosims.pl