Autor Wątek: Patch 1.022 / R.E.8  (Przeczytany 6109 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mmaruda

• Gość
Odp: Patch 1.022 / R.E.8
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 28, 2011, 15:42:46 »
Sprawdź sobie w takim razie, czy nie masz z tym Page Up na klawirce coś zrypane, ewentualnie jakiegoś urządzenia podpiętego które działa jak ten guzik w RoFie. Jest tak, że jak przypisujesz nową funkcję, a coś jest wciśnięte, to ci automatycznie ten guzik podepnie (polecam kliknąć 'reset'). Pytanie, czy to twoja klawiatura, jakiś soft do myszki/kierownicy/joya, czy coś innego?

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 02, 2011, 23:10:33 »
Mnie to jednak ostatni patch zaszkodził. Gra losowo wywala mnie z serwerów, wcześniej
(przed patchem) tylko z Hellequines, ale dzisiaj również z Syndykatu, gdzie wcześniej nie było problemów. Otrzymuję komunikaty o niemożności wczytania plików z malowaniami samolotów (.dss), czasami grafa się wykrzaczy, a czasami po prostu wywala grę do pulpitu. Nic nie zmieniałem w sprzęcie ani w sofcie.

Oprócz tego dziwnie zachowuje mi się przepustnica. Po wczytaniu misji kiedy samolot stoi na lotnisku odpalam silnik i przepustnica w zerowym położeniu kontrolera jest na full (samolot chce od razu startować), czyli jakby oś była odwrócona w ustawieniach, ale wystarczy, że wejdę tylko na kartę ustawień i wybiorę oś throttle, to od razu sama przestawia się na normalną pracę i potem działa już prawidłowo. Cuda panie.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 03, 2011, 00:06:52 »
O, znowu takie cuś:

>:( >:(