Autor Wątek: DCS: F-14A Tomcat  (Przeczytany 8345 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mmaruda

• Gość
Odp: DCS: F-14A Tomcat
« Odpowiedź #30 dnia: Października 29, 2012, 17:15:37 »
Dopiero co zaczęli, dajmy im nieco czasu. Robią wszystko jak należy, pokazują screeny, piszą na forum, podtrzymują zainteresowanie produktem i tym samym starają się zyskać potencjalnych klientów. Simy to trudny rynek, ja tam kibicuję Iris, zwłaszcza, że to ma być Tomcat.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #31 dnia: Października 29, 2012, 19:23:06 »
Masz rację, nie mniej jednak od czerwca to już mamy 4 miesiące.
Tyle czasu zajęło portowanie w tym samym czasie, jednemu człowiekowi dwóch funkcjonujących kokpitów z FSX do FC2.
11:05 PM

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Października 30, 2012, 06:51:59 »
FC2 to nie DCS, po pierwsze engine nieco inny (niby ten sam, ale jednak inny), po drugie poziom symulacji kompletnie inny.

Ja też nie mogę się doczekać rasowego myśliwca, jakkolwiek robienie sieczki z czołgów jest fajne, to jednak nie jedziesz 'highway to the danger zone', trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jeszcze w tym roku pojawi się to i owo do DCS - FC3 (a fuj!), Huey, Mig-21... Będzie czym polatać.

Warto też dodać, że F-14 to będzie mała rewolucja w tej serii: zmienna geometria skrzydeł (ponoć problematyczna w oddaniu, jeśli się chce AFM), dwumiejscowy kokpit... Zrobienie tego i zrobienie dobrze nieco zajmie.

Sporo hejtu, albo chociaż nie do końca uzasadnionego sceptycyzmu widzę w tym dziale. Daleki jestem od wychwalania serii pod niebiosa, ale jak już się czepiać, to czepiajmy się racjonalnie tego, co na to zasługuje. Jak Iris zadebiutuje, to wtedy będzie można chwalić, albo wieszać psy. Póki co mamy nadzieję, na przekonanie się na własnej skórze, czy nocne lądowanie na lotniskowcu faktycznie powoduje wycieki do bielizny. ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Października 30, 2012, 07:39:08 »
F-14 jest ostatni w kolejce u Iris, wiec nie ma co sie napalac. O ile w ogole wytrwaja do wydania chociaz jednego addona. Jesli juz to 2014 albo i nawet dalej, wg. Iris,, to co prezentuja obarczone jest datami 2013-2015 nawet, wiec osobiscie daje na raczej te druga liczbe.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Zefirro

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Października 30, 2012, 10:56:08 »
YoYo ma rację. Polecam śledzenie profilu Iris na Fejsbuku. Dlaczego? Żeby przekonać się o tym, jak wieloma rzeczami zajmują się jednocześnie i publikują zdjęcia z różnych, często wczesnych, etapów produkcji samolotów.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #35 dnia: Października 30, 2012, 20:18:49 »
2015

Wtedy to już pewnie będę po ślubie i żona wybije mi latanie z głowy wałkiem do ciasta...
 :o
11:05 PM

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Października 30, 2012, 20:56:40 »
Rozważ konkubinat... i nie kupuj wałka do ciasta. ;)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #37 dnia: Grudnia 24, 2012, 08:42:10 »
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg