Autor Wątek: DCS: World - Wspólne latanie online  (Przeczytany 486953 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: World - Wspólne latanie online
« Odpowiedź #3375 dnia: Maja 30, 2017, 13:28:42 »
Latamy dość często w DCS-a, w ROF-a nie bardzo z różnych powodów ale czasem Boskiemu robimy przyjemność - jak jest grzeczny...  ;D  . Zawsze umawiamy się tutaj, standartowo zaczynamy o 21:30 i wstawiamy tu info o lataniu, godzinie i najczęściej jaka misja. Hasło na nasz serwer jest w pierwszym poscie tego tematu oraz wszystkie dane do TS. Wszyscy są mile widziania, nikt jeszcze nikogo nie wyprosił.  Bywa też, że latamy na innych serwerach gdy jest nas zbyt mało nawłasny serwer lub przychodzi ochota na zmianę. Chcesz polatać nie ma problemu, jedyne zasady to: "nie zmieniamy uzbrojenia w myśliwcąch" i "nie płacz jak dostajesz w dupę...".  Ile razy zaliczyłem glebę nim zestrzeliłem pierwszy samolot to chyba tylko ja wiem, ale jest tu się od kogo uczyć i całkiem miły choć tycio chory na umyśle klimacik  :angel: ...

Oooooo Boski mnie uprzedził...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #3376 dnia: Maja 30, 2017, 13:47:09 »
Dzięki. Na krótkie czy długie rakiety to raczej nie ... bo nie wiem o co chodzi. Jeśli idzie o WWII to coś tam czasem zestrzelę, a spadam dość regularnie więc płaczu nie będzie. RoF to inna bajka hmmm ... chętnie dam się zestrzelić lub spróbować zestrzelić.... :evil:

DCS celowanie przy tym modeli lotu jest inne niż w BOx czy Clod i mam ciężko się przestawić.

Postaram się wpaść przy najbliższej okazji.

S!

« Odpowiedź #3377 dnia: Maja 30, 2017, 14:09:18 »
Dzięki. Na krótkie czy długie rakiety to raczej nie ... bo nie wiem o co chodzi. Jeśli idzie o WWII to coś tam czasem zestrzelę, a spadam dość regularnie więc płaczu nie będzie. RoF to inna bajka hmmm ... chętnie dam się zestrzelić lub spróbować zestrzelić.... :evil:

DCS celowanie przy tym modeli lotu jest inne niż w BOx czy Clod i mam ciężko się przestawić.

Postaram się wpaść przy najbliższej okazji.

S!
No to najwyższa pora się dowiedzieć co to te "krótkie i długie" rakiety :), bo zabawa jest przednia. A co do strzelania w DCS i WWII, to widzę że w końcu ktoś czai o co chodzi, że ciężko się tu strzela.

EDIT: Oczywiście miałem na myśli właśnie trafienie, bo fakt, strzelać jest łatwo...

« Odpowiedź #3378 dnia: Maja 30, 2017, 14:16:39 »
Na razie mam do wykoncypowania jak "zabijać" w WW2 a to jest lekko licząc 50 samolotów w trzech simach. MiG 15 fajna sprawa ale już 3 razy go kupowałem i po przemyśleniach nie płaciłem ... po co ma stać i się kurzyć jak jak Sabre...

Strzela się łatwo trafić gorzej. Dłubanie w mijankach przy nożycach jeszcze jako tako ale strzał z dużą poprawką... przydałby się tu serwer typu Berloga w BOX albo Fast Food w ROF, 3 godziny to jak tydzień na normalnym serwerze.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3379 dnia: Maja 30, 2017, 16:37:15 »
Przyjdź, polatasz, poćwiczysz i za kilka h będziesz wczuty. U nas na serwerach panuje `rookie friendly` atmosfera i Koledzy będą cię oszczędzać zanim się nie nauczysz...

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #3380 dnia: Maja 30, 2017, 17:28:14 »
Qrdl, no co ty. Wiadomo, że =OPS= nikogo nie oszczędza, a zwłaszcza młodych i niedoświadczonych  ;). A co do latania Szablą to od czasu do czasu ćwiczymy misję Korea.

« Odpowiedź #3381 dnia: Maja 30, 2017, 18:24:21 »
A tak przez przypadek to ktoś dziś chce polatać ?
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #3382 dnia: Maja 30, 2017, 18:30:50 »
Może, może. Załaduj sobie Reshade, które przesłałem.

« Odpowiedź #3383 dnia: Czerwca 01, 2017, 18:04:58 »
Ktoś dziś lata czy mam iść na piwko z okazji dnia dużego dziecka?
Latamy dzisiaj?

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #3384 dnia: Czerwca 01, 2017, 18:34:57 »
Ja polatałbym na serwerze ACG Cold War .

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3385 dnia: Czerwca 01, 2017, 19:20:02 »
Może można by polatać.

Offline =OPS=lipas

• *
« Odpowiedź #3386 dnia: Czerwca 01, 2017, 20:21:30 »
Nevadzia ?

« Odpowiedź #3387 dnia: Czerwca 01, 2017, 21:40:06 »
OPS Nevada postawiony

« Odpowiedź #3388 dnia: Czerwca 02, 2017, 15:48:00 »
Zważywszy na fakt, iż paru kolegów nie jest w posiadaniu Nevady, proponuję dnia dzisiejszego polateć =OPS=Husaria.
Zapraszam wszystkich chętnych oraz mniej lub bardziej ciekawych tego wydarzenia na 21:30, mile widziany TS :) .
 :564:

oficer politaczny: Padi-wan
Latamy dzisiaj?

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #3389 dnia: Czerwca 02, 2017, 16:54:56 »
A kto niby nie ma Nevady? Do sklepu i kupić!