Design super, człowiek by w końcu wyglądał jak pilot prawie, lub jak Alberto Tomba z drugiej strony
. Ale cena, nie, no cena jest do... Przecież ja za tyle właśnie super kompa sobie złożyłem. Z monitorem.
Traktujmy to jako gadżet

. Chyba, żaden z simów nie jest na iOS, przykład z DCS:
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/stable/.
Swoją drogą akcje Apple wczoraj nieźle pikowały po ogłoszeniu tej ceny. Może będzie jak z Quest Pro, że potem zjadą o 30% po paru miesiącach. Ogólnie i tak to gogle nie dla nas, symulotników.

Jakby zrobili ew. jakąś opcję, że działa to tak samo na Windows i gogle są wieloplatformowe to pewnie znaleźli by się i tacy, skorą są i tacy, co kupują Aero, a tak to po prostu jeden z gadżetów, dla bardzo, bardzo, bardzo wąskiego grona, oczywiście z wielkim portfelem. Natomiast to co mi się podoba, to mamy jakieś większe ożywienie w światku VR, dochodzą do tego topowe tytułu, jak chociażby Assasin Creed na VR czy Vampire: The Masquerade VR, więc to dobrze wróży na 2023+. Sukcesy podobno odnosi PS5 VR2, a teraz Microsoft ma coś ogłosić od siebie pod XBoxa. Czyli rynek nie taki zły jak jeszcze się mówiło o tym rok temu, kiedy mieliśmy niezłą stagnację. Niech się rozwijają, z tego należy się cieszyć, bo to też sygnał dla pozostałych by odpalali wroty w kierunku VR'a. Może HP wróci na rynek?