Mekki dobrze gada! Polać mu!
Poza tym łatwiej uwalić opelotkę z Wieprza jak się wie gdzie stoi, gdyż się samemu misję układało. 
Kusch... zróbcie sobie porządek wreszcie z tym waszym LANem. Podłączyć się nie możecie a już byście chcieli figury układać (zresztą błagam Was, no, tak jakby kurna nie można było - przecież jest Combined Arms). Serio mówię. Potem
porozmawiamy ewentualnie o wieprzu i opelotce

[...] Ustawienie po obydwu stronach takich samych szturmowców pozwoliłoby na równomierne rozmieszczenie graczy.
[...]Ale to zdanie pokazuje Twoje podejście do szturmowców z którym raczę się nie zgadzać.
To trudno się mówi. Naprawdę, przyjmuję do wiadomości że się nie zgadzasz ze stanem rzeczy jaki jest na serwerze - albo może inaczej - ze stanem jaki Wam się wydaje że jest. No nie wiem, jakoś z tym będę musiał dalej żyć, nie wiem czy podołam ale trzeba być twardym
Tym niemniej wielokrotnie było podkreślane że licytacji możliwości Su-25T i A-10C nie będzie i basta. Jedno ma rakiety prlok a drugie ma Mavy, JDAMy, MAWS i pieprzony TGP z którego widzę jak Qrdl startuje z lotniska z cholernych 22NM. Amraam by tam pewnie nie doleciał. I wiesz co w związku z tym zamierzam zrobić? Kompletnie NIC. No co, mam się rozpłakać z tego powodu?
Z samolotem Su-25T był wieczny problem tutaj, naprawdę, powiem Ci że nie odkrywasz w tym żadnej Ameryki. My już znamy ten 'song', wiedzcie jednak wszyscy że Ci którzy go śpiewali w przeważającej większości rozstali się z tym Forum i nie występują już w tym kabarecie.
Albo lepiej, może jeszcze zastrzeżemy to sobie w ten sposób, zgodnie z wydanym przez Qrdla oświadczeniem:
KAŻDY KTO WCHODZI NA SERWER TANKSIM.PL ROBI TO DOBROWOLNIE JAKO PODMIOT MORALNY W PEŁNI ŚWIADOMY ZAGROŻEŃ I SKUTKÓW PRZEBYWANIA W ZŁYM TOWARZYSTWIE, KTÓRE ZA NIC MA ŚWIĘTOŚCI I DOBRY OBYCZAJ W LATANIAU. WCHODZĄC NA SERWER GODZĘ SIĘ, ŻE MOŻE MNIE POTEM BOLEĆ TYŁEK I MOGĄ PIEC OCZY. ZA WSZELKIE STRATY NA WIZERUNKU I SAMOOCENIE JESTEM ODPOWIEDZIALNY TYLKO JA SAM, BO TAM POLAZŁEM. WCHODZĄC NA SERWER TANKSIM.PL ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZYM.

No paniali kurna czy nie?

Już prościej się chyba nie da.
[...] Moderować raczyłem bo chciałem naszą dyskusję wydzielić z latania online. Porządek w aktach musi być
No OK. Najpierw urządziłeś wojenkę partyzancką pod moim adresem, umyślnie narobiłeś tutaj burdelu bo nie wierzę za nic że nie zdawałeś sobie sprawy w jakim kierunku to pójdzie. Teraz zachciało Ci się sprzątać i robić porządki... No żesz
How thoughtful of you, chciałoby się rzec

I jeszcze jedna rzecz, do której się chciałem odnieść bo jakoś przegapiłem. Bo do ciężkiej anielki nie wierzę w to co czytam po prostu:
[...] Przecież mi nie chodzi o taktyki, wyniki czy co tam jeszcze, od tego to ja mam trochę inną ekipę, a swoje spostrzeżenia umieściłem w poprzednim poście. Jeśli zaś wkurw z powodu [...]
To bardzo fajnie że masz piaskownicę czy tzw. inną ekipę, jak tam zwał. Cieszę się razem z Tobą, naprawdę. Ale bardzo Cię proszę, tak jak mam ogromny szacunek dla tej ekipy to akurat taką nieopisanie skandaliczną arogancję to sobie odpuść i zacznij ją stosować albo piętro niżej, albo jeszcze lepiej nie publicznie tylko gdzieś tam w dywizjonowych działach. Bardzo Cię o to proszę no ja naprawdę nie będę tego tutaj tolerował. Ja rozumiem, latasz sobie w dywizjonie, zorganizowanym zespole na srebrzystym F-16 z taktyką, punktami, stopniami, komendami, datalinkami, Amraamami i Bóg wie czym jeszcze. Pokornie przyjmuję że jestem gorszy i się nie nadaję po prostu do tej roboty, naprawdę. Nie musiałeś tego mi uświadamiać w taki sposób. Jestem w stanie nawet przymknąć oko na ten cokolwiek fatalnie zamaskowane wtrącenie o arkadowości tej rozgrywki i poczuciu wyższości - bo nie wiem za nic czemu innemu miał służyć ten wtręt.
O takie coś w życiu Cię bym nie podejrzewał. No za cholerę nie Ciebie. No ale bywa, widać się bardzo mocno pomyliłem.