Autor Wątek: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World  (Przeczytany 118782 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czart

• *
  • 3.elt "Poznań"
Odp: Promocje na moduły i inne produkty do DCS: World
« Odpowiedź #630 dnia: Marca 29, 2020, 13:56:50 »
Gazela kosztuje $37, a zestaw 4 śmigłowców $35.
Ma dwa z nich, czy po zakupie pakietu można dwa odstąpić?
W powietrzu są myśliwce, reszta to tylko cele powietrzne.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #631 dnia: Marca 29, 2020, 14:26:50 »
Ma dwa z nich, czy po zakupie pakietu można dwa odstąpić?

Raczej będzie trudno, skoro teraz moduły są przypisywane do konta, a nie przez serial.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #632 dnia: Kwietnia 17, 2020, 17:39:45 »
Free for All.

Od 19.04 przez miesiąc wszystkie dodatki dostępne na swoim koncie :).

Przetestuję JF-17 wreszcie ;).

Dear fighter pilots, partners and friends,

The global spread of COVID-19 is affecting every single one of us. We are a people-first company, and we believe that technology can change lives and give hope. To study the virus, protect the vulnerable and beat this thing requires that we all play a part. We want to update you about what we're doing.

Last month we gave the opportunity for all to try and test our products for a two day period at a time. This was well received and a total of over 200 thousand modules and trials were downloaded during this free event.

In view of last months response, we are pleased to announce our upcoming Free For All event, starting April 19th, where you are welcome to try any and all our products (except campaigns) for free and without limitation for one month. This unlimited access to all our suite of products, including our top fighter jets, such as the F-16C, F/A-18C and A-10C Warthog will help take your mind off things for a while, giving you the opportunity to try something new, and to own it for 50% or less than the normal price.*

We know that this is a small contribution to your personal lives but we hope that you will take full advantage of the offer and help the time fly by. In addition to this, we will be donating 10% of our net turnover generated during the event to Children First, a foundation that we have become very involved with for the past few years. This organisation supports the work of an amazing Dr Stefano Scaringella, a Capucin Priest and surgeon who has dedicated the past 40 years of his life to saving children and to promoting health in Madagascar, one of the poorest nations in the world. Please check this out, they too are hit badly and need all the help in the world: www.childrenfirst.fund

Thank you for your passion and support and stay safe.

Yours sincerely,
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #633 dnia: Kwietnia 17, 2020, 19:51:51 »
Mogliby je udostępnić dzisiaj a nie jak się weekend kończy.

« Odpowiedź #634 dnia: Kwietnia 18, 2020, 09:54:10 »
Witam

Panowie, co polecacie? Obecnie mam jedynie to, co w FC3 (używam tylko Su-27 i F-15).
Nie chciałbym utonąć w papierach jak w przypadku większości płatnych samolotów do FS-a ;)
Biorę pod uwagę JF-17 albo Horneta.
Bartek
Aztec.pl

« Odpowiedź #635 dnia: Kwietnia 18, 2020, 10:09:34 »
Moim zdaniem to chyba jednak F/A-18C Hornet.
Tańszy i pewnie jakiś czas po tej promocji nie będzie jednak dostępny w tej cenie.

« Odpowiedź #636 dnia: Kwietnia 18, 2020, 10:45:34 »
Hornet wydaje mi się lepszym pomysłem. Bardzo przyjemny w pilotażu, sporo potrafi (a dojdą nowe rzeczy), może operować z lotniskowca, jest ładniejszy graficznie (kokpit).
Ryzen 7 5800x3d, Gainward 4080 Phoenix, 32 Gb RAM, Samsung 980 Pro 1Tb, 4 x SSD, Hotas Warthog, TrackIR 4, HP Reverb

« Odpowiedź #637 dnia: Kwietnia 18, 2020, 10:53:29 »
Hornet wydaje mi się lepszym pomysłem. Bardzo przyjemny w pilotażu, sporo potrafi (a dojdą nowe rzeczy), może operować z lotniskowca, jest ładniejszy graficznie (kokpit).
Tak mi się wydawało, że (oprócz kwestii finansowych) o czymś tam zapomniałem. ;)

« Odpowiedź #638 dnia: Kwietnia 18, 2020, 10:57:47 »
Panowie, co polecacie? Obecnie mam jedynie to, co w FC3 (używam tylko Su-27 i F-15).
Nie chciałbym utonąć w papierach jak w przypadku większości płatnych samolotów do FS-a ;)
Biorę pod uwagę JF-17 albo Horneta.
Będziesz miał miesiąc na wypróbowanie wszystkich modułów i po próbach możesz sam wywnioskować co ci lepiej pasuje.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #639 dnia: Kwietnia 18, 2020, 11:10:09 »
Ja z kolei bardzo polecam JF-17. Jest to obecnie jeden z najlepiej dopracowanych produktów w DCS. Prawdziwy samolot wielozadaniowy. Na skończonego Horneta jeszcze trochę poczekasz. :)

« Odpowiedź #640 dnia: Kwietnia 18, 2020, 12:43:04 »
No właśnie. O JF-17 sobie od jakiegoś czasu oglądam filmy od Grim Reapers (nie wiem, czy kojarzycie; jak nie, to polecam):
https://www.youtube.com/watch?v=7eoLZTelbYE&list=PL3kOAM2N1YJfX0JgLClesrw6SXUrv0isl
Gość bardzo chwali JF.
Dobra, jutro zaciągnę F-18 i JF i miesiąc będzie na testy.

Bartek
Aztec.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #641 dnia: Kwietnia 18, 2020, 14:47:52 »
W sumie taka ciekawostka, bo sam nie liczyłem. Może komuś się chce to zweryfikuje:

https://www.pepper.pl/promocje/dcs-world-za-wszystkie-moduly-za-darmo-253967

Normalna cena za latadełka: 7312,53 zł

Konkluzja? Testować póki jest za darmoszkę, bo można trochę grosza zaoszczędzić na zakupach.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #642 dnia: Kwietnia 19, 2020, 10:34:32 »
Ciekawe o której godzinie zacznie się ta promocja?
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #643 dnia: Kwietnia 19, 2020, 11:03:39 »
Już się zaczęła.

All campaigns, F-14B and AJS-37 Viggen will not take part. JF-17 Thunder will have a 15.00 USD discount.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #644 dnia: Kwietnia 19, 2020, 12:40:13 »
Pewnie dlatego ich strona chodzi tak beznadziejnie.
Czy testowanie tych modułów polega na ściągnięciu ich z poziomu gry?