Miło mi poinformować, że jakimś cudem (

) trafił do nas dziennikarz Dziennika Polskiego i 10.10.2014 ukazał się krótki artykuł o budowanym przez nas symulatorze.
Oczywiście z godzinnej rozmowy pozostało w artykule stosunkowo niewiele treści, ale to normalne - takimi prawami rządzi się przygotowywanie tekstów zrozumiałych dla ogółu

. Oczywiście wspominałem o vito_zm, mavericku i EGHI jako pionierach symulatorów F-16 i o wielu innych rzeczach, m.in o forum il2, które się nie pojawiły w artykule, ale jak mnie zapewniano, obszerniejsze treści znajdą się w kolejnym reportażu.
Link do Dziennik Polskiego:
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3603769,f16-nadleci-z-krakowa-zdjecia,id,t.htmlDziś trafił do nas również reporter Radia ESKA, czego konsekwencją była emisja 5 minutowych wstawek ok 16.40 w Radio PLUS - tam już można usłyszeć o vito i mavericku (sory EGHI - ciebie wycieli

ale też doceniam to co robisz). Prawdopodobnie w poniedziałek, w ESCE między 6.00, a 9.00, będzie również emisja rozmów na temat naszego symulatora, jak ktoś będzie chciał, to będzie miał okazję posłuchać (jeśli nie proszę przyciszyć radio

).
PS. Przed wydawaniem jakichkolwiek opinii, pamiętajmy, że to są teksty i rozmowy montowane z większych całości

.