Autor Wątek: Fatall Error w FSX na nowych sterownikach Catalyst 13.9.  (Przeczytany 7196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Fatall Error w FSX na nowych sterownikach Catalyst 13.9.
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 01, 2013, 21:25:33 »
No cóż, lepiej późno niż wcale. U większości najlepszym i najprostszym rozwiązaniem był powrót do sterowników 13.4 (taka była najczęstsza rada na wszelakich forach), ale co z tymi, którzy kupili najnowsze karty z serii R9? Na kartach z serii R9 wymagane sterowniki to co najmniej 13.9, które właśnie są tymi felernymi. Nie mają wyboru, MUSZĄ to naprawić, bo inaczej byłby to gwóźdź do trumny dla AMD jeśli chodzi o wirtualnych lotników i nie tylko.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 01, 2013, 22:38:36 »
No cóż, lepiej późno niż wcale. U większości najlepszym i najprostszym rozwiązaniem był powrót do sterowników 13.4 (taka była najczęstsza rada na wszelakich forach), ale co z tymi, którzy kupili najnowsze karty z serii R9? Na kartach z serii R9 wymagane sterowniki to co najmniej 13.9, które właśnie są tymi felernymi. Nie mają wyboru, MUSZĄ to naprawić, bo inaczej byłby to gwóźdź do trumny dla AMD jeśli chodzi o wirtualnych lotników i nie tylko.

To tak, tu racja. Ja jadę na 13.4 i mam HD7...., dodam na szczęście w takim razie, jednak to bardzo cienko wygląda jak puszczają takiego gniota. ATI już dawno stwierdziłem, że ma problem z supportem pod wzg. wsparcia gier. Ktoś może pamięta migające "white boxy" w DCS chyba przez rok (!!!)? Pomimo postów nic z tym nie robili a skupiają się jedynie by taki BF4 albo Assasin działał +1,756% lepiej na nowych sterach. Żenła : /.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 07, 2013, 07:46:27 »
O, dostałem dziś takiego maila:

"Dear Customer,

You had submitted an AMD Issue Reporting Form on an issue you were experiencing with the AMD Catalyst 13.9 beta drivers.

Your submission involved issues with certain legacy games – including but not limited to Microsoft Flight Simulator X and Roller Coaster Tycoon 3.

Your feedback has helped and I am pleased to inform you that AMD Driver Engineering is currently working on a solution which will be made available in an upcoming driver.

Once again, we thank you for your feedback which helps us improve the quality of our drivers.

Regards,

Ray Menzies
AMD Global Customer Care"

Czyli coś tam grzebią.
BTW. Jako odpowiedź z września  :032:  (w skrócie - że dziękują za zgłoszenie problemu oraz pracują jak lwy).

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 08, 2013, 18:06:42 »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 22, 2013, 17:57:13 »
Wyszły 13.12.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64

Jak z FSX? Teraz działa?

Ps.
Ok, zainstalowałem w końcu, działa wszystko.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2013, 23:56:33 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl