@Waldek. W sumie w nocy jeszcze nie lądowałem więc nie wiem. Da się na pewno ustawić dwa rodzaje świateł.
Co do reszty - hmmm. Do Kocurka tutaj sporo brak. Jest jakieś z 40% tego co ma AC F-14A/B więc jeszcze długa droga przed nimi. Kwestia taka, czy specjalnie to olali (bo i tak ma wyjść TacPack upgrade, więc znów by trzeba wymodelować wszystko od nowa), czy po prostu w planach nic już tutaj ma się nie zadziać. Beta skończona, kasa zebrana. Model dla mnie jest dalej w fazie bety i to na jakieś 70%, nawet mam AIM-9 i 7 jakieś brązowe. W modelu brak też tool tipów w kabinach. Jest też sporo przełączników, które nic nie dają, właśnie tak jakby chcieli to zrobić ale do tej pory to się nie zadziało. Graficznie wygląda fajnie, fps prawie maks, no i fakt plus 50% kudosów dla respektu za to, że to Phantom.
Ps. doszedł ktoś jak skręcać? Mam wciąż zablokowane przednie kolo (NWS). Przydałby się jakiś manual do pełnego startupa. W instrukcji jest tylko uruchamianie silników z baterii i tyle. MV wydał też video instrukcję na ustawianie tego przedpotopowego GPS (INS):
https://www.youtube.com/watch?v=eHDi-RXT8AI