Autor Wątek: Cliffs of Dover - Instalacja Team Fusion  (Przeczytany 53637 razy)

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
Odp: Cliffs of Dover - Instalacja Team Fusion
« Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 31, 2017, 00:46:32 »
Hejka,

Ja też dzisiaj po instalacji CoD i Team Fusion do ver.4.312 (ściągnąłem wszystkie patche w jednym pliku), powiem krótko rewelacja.
Problemów o których czytam powyżej nie doświadczyłem, Win 7 x64 wszystkie KB zainstalowane.
Chodzi płynnie na wysokich modelach tylko ziemia (trawy, domy itp na niskich, standardowe ustawienia frontowe)
Konfiguracja i5 8GB ram Ati 6770 taki lapek.
Około 0:40 w nocy na serwerze ATAG około 50 typa (zapowiada się miodnie)

Teraz smutki, mój Javelin zawiesił się na jednym boku (drążek się o coś w środku zahaczył chyba :D), mam nadzieje ze Ravcore szybko mi go naprawi :-/

pozdr
mac
Geschwader  Kommodore

bodzio

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Lutego 04, 2017, 14:04:28 »
Macras muszę dodać, że CoD zainstalowany mam na Windows 10. Zanim patcha nie zainstalowałem to nie mogłem go nawet uruchomić. Dopiero po patchu 3.01 zadziałał, a i problem mam do przypisywania przycisków po prostu nie działają wszystkie._Chciałem ustawić opóźnienie bomb i nie mogłem,_ale gdy instalowałem grę na Windows 7 nie było problemu z zainstalowaniem patcha TF. W tej chwili mam wersję 3.01 na windowsie 10 i nie mogę doinstalować kolejnych patchy._Proszę o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2017, 14:20:23 wysłana przez KosiMazaki »

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #47 dnia: Lutego 04, 2017, 15:01:12 »
No to na pewno będzie ciekawostka dla wszystkich chętnych na CoDa i mających na pokładzie Win 10.
Geschwader  Kommodore

bodzio

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Lutego 05, 2017, 12:53:53 »
Witam ,to jak z tym windowsem 10 dla CoD GOLI NA NIM CZY MUSZĘ ZMIENIĆ NA WINDOWS 7?

bodzio

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Lutego 05, 2017, 13:22:08 »
Wreszcie udało mi się zainstalować moda TF 4.0 na windows 10 :) :P

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #50 dnia: Lutego 09, 2017, 12:38:17 »
Mam takie pytanie, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak zmienić nick pilota?.....w grze mam macras ( i za nic nie mogę zmienić), a w ATAG chciałbym latać jako JG300_Macras.
Czy na ATAG  rejestruje poszczególne dywizjony, jeśli tak to podpowiedzcie gdzie bo się już pogubiłem.

pozdr
macras
Geschwader  Kommodore

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #51 dnia: Lutego 09, 2017, 14:21:31 »
Mam takie pytanie, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak zmienić nick pilota?.....w grze mam macras ( i za nic nie mogę zmienić), a w ATAG chciałbym latać jako JG300_Macras.
Czy na ATAG  rejestruje poszczególne dywizjony, jeśli tak to podpowiedzcie gdzie bo się już pogubiłem.

pozdr
macras

Ok z nickiem sobie poradziłem, w wersji Steam trzeba zmienić w opcjach w pasku narzędziowym.
Pozostało mi rejestracja w ATAG i co teraz najwazniejsze Panowie jak ustawić widoki w CoD pod hata na joyu?

pozdr
mac
Geschwader  Kommodore

« Odpowiedź #52 dnia: Lutego 26, 2017, 11:23:16 »
Ja mam inny problem i nie wiem jak go rozwiązać. Już po instalacji TF 3.0 dzieją się rzeczy dziwne, kiedy ruszę głową, będąc w kokpicie obraz robi się czarny, dźwięk jest słyszalny i wszystko działa, samolot leci ale nic nie widać, przechodząc na widok zewnętrzny(F2), grafika jest wyświetlana normalnie, powrót do kokpitu(F1) i znów czarno. Robiłem reinstalkę gry, sterowniki najnowsze ( z resztą na starszych było to samo), system aktualizowany na bieżąco.

Win7 64bit Professional
GTX 650Ti

Pomogła reinstalacja systemu.

« Odpowiedź #53 dnia: Lutego 26, 2017, 17:10:10 »
Hejka,

Ja też dzisiaj po instalacji CoD i Team Fusion do ver.4.312 (ściągnąłem wszystkie patche w jednym pliku), powiem krótko rewelacja.

Witaj!
Czy możesz podać linka do sciągnięcia tych patchy w 1 pliku?

pozdr
Prawdziwy programista wiesza się razem z programem ...

« Odpowiedź #54 dnia: Lutego 26, 2017, 17:47:00 »
Czy możesz podać linka do sciągnięcia tych patchy w 1 pliku?

Jest dostępny na stronie Team Fusion http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/

bodzio

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Marca 15, 2017, 19:46:49 »
Witam wszystkich, co do patcha Team Fusion 4.312 to super mi chodzi na windows 10 ale mam problem z przypisaniem klawiszologii po prostu nie wszystko mi działa jak zmienię samolot, jeśli możecie, to proszę o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2017, 21:05:45 wysłana przez Leon »

« Odpowiedź #56 dnia: Września 12, 2018, 10:44:19 »
Witam,

Chciałem zainstalowac wszystkie paczki ale strona  http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/ juz nie istnieje. Czy ktos z was posiada aktualne linki to wszystkich koniecznych instalek?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #57 dnia: Września 12, 2018, 11:41:06 »
A nie wystarczy przełączyć na Steamie żeby pobierał pliki w wersji beta żeby zaciągnął sam Team Fusion Patch?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #58 dnia: Września 12, 2018, 18:45:35 »
Tak jest. Teraz wszystko jest na Steamie.