Autor Wątek: DCS: World (Open Beta)  (Przeczytany 184324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: World (Open Beta)
« Odpowiedź #780 dnia: Sierpnia 12, 2019, 09:37:46 »
Jak dla mnie to są to modele statyczne, ludziki maja 2-3 pozycje, nikt tam nie jest chwycony w ruchu, a te cienie to już mogli wyłączyć. Takie modele były już zrobione w jakimś modzie, by pokład nie był taki martwy. Zgadzam się, że jest to tylko zapchaj dziura, której jeszcze bardzo daleko do czegokolwiek, albo ulepszony mod który już był... No ale zbliża się koniec wakacji, kiedy to mieli powiedzieć coś więcej o nowym lotniskowcu.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #781 dnia: Sierpnia 13, 2019, 07:25:43 »
Jak dla mnie to nawet nie są modele statyczne tylko fotomontaż. Modele statyczne rzucałyby cienie w tych samych kierunkach.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #782 dnia: Sierpnia 13, 2019, 09:17:31 »
Normalnie jakbym czytał komentarze pod filmem z lądowania na księżycu. Marnujecie się tutaj panowie :D

Gdyby toto działało jak należy, to już dawno byłoby do kupienia w early access.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Poko

• Gość
« Odpowiedź #783 dnia: Sierpnia 13, 2019, 09:24:36 »
Haha, był czy nie było wiatru na „księżycu”? :D Zapomniałem napisać o braku pre-orderu, więc jeszcze daleko. Po prostu nie lubię być nabijany w butelkę Some1. To co pokazali to tylko szkic - wizja tego, co chcą osiągnąć mniej więcej. Warto, by to napisali, a nie sugerowali że to już w miarę działa.

« Odpowiedź #784 dnia: Sierpnia 13, 2019, 09:29:22 »
Normalnie jakbym czytał komentarze pod filmem z lądowania na księżycu. Marnujecie się tutaj panowie :D

Gdyby toto działało jak należy, to już dawno byłoby do kupienia w early access.

No bez jaj  some1, w early access to ED sprzedaje jak jeszcze "nie działa". Więc to coś , co tu mamy to ściema na bank  :woot: .
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #785 dnia: Sierpnia 14, 2019, 16:43:18 »

Poko

• Gość
« Odpowiedź #786 dnia: Sierpnia 15, 2019, 19:24:46 »
A propos tych drzew równo zasianych po ostatnim patchu, na które nikt tutaj jeszcze nie zdążył się skarżyć, naszła mnie refleksja, że ED testuje autogen gajów oliwnych dla teatru syryjsko-izraelskiego. :angel:

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #787 dnia: Sierpnia 15, 2019, 19:33:31 »
Po wczorajszych lotach raczej wszyscy zauważyli. Na pewno na mapie Kaukazu i Zatoki. Beznadziejnie to wygląda.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #788 dnia: Sierpnia 15, 2019, 19:35:40 »
Zatoki? Tam na to nie zwróciłem uwagi. ;D

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #789 dnia: Sierpnia 15, 2019, 20:18:22 »
 ;D ;D ;D
F-16C Block50 driver...

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #790 dnia: Sierpnia 15, 2019, 20:23:34 »
A no tak. Co prawda drzew mało, ale jak się przeleci nad jakimś zadrzewionym obszarem to widać to dokładnie. Ja właściwie to najpierw to zauważyłem na tej mapie.

« Odpowiedź #791 dnia: Sierpnia 16, 2019, 00:11:57 »
Jak dla mnie to nawet nie są modele statyczne tylko fotomontaż. Modele statyczne rzucałyby cienie w tych samych kierunkach.

Nawet jako statycze wyglądają świetnie. Pamiętasz może F/A-18E Super Hornet? Tam był fajny klimat. Prosta animacja, ale kogo to obchodzi? :) Nikt nie wnikał jak pada cień na tego faceta co machał rączkami,  bo cienia nie było. :)

https://www.youtube.com/watch?v=o87AspTb4cs
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2019, 00:21:45 wysłana przez EGHI »

Poko

• Gość
« Odpowiedź #792 dnia: Sierpnia 16, 2019, 10:39:14 »
Pamiętam. Dla mnie nie musi być tych marynarzy w ogóle. Byle się spawnowały samoloty na pokładzie normalnie. Tu nie o to chodzi EGHI. To będzie płatny dodatek, a idzie ściemka póki co.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #793 dnia: Sierpnia 16, 2019, 12:08:04 »
A no tak. Co prawda drzew mało, ale jak się przeleci nad jakimś zadrzewionym obszarem to widać to dokładnie. Ja właściwie to najpierw to zauważyłem na tej mapie.
W sumie to się dzieje tylko coś z cieniem drzew, a nie samymi drzewami, prawda? To moja refleksja jest jednak błędna.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #794 dnia: Sierpnia 30, 2019, 16:59:58 »

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki