Autor Wątek: DCS: World (Open Beta)  (Przeczytany 183540 razy)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
Odp: DCS: World (Open Beta)
« Odpowiedź #795 dnia: Sierpnia 30, 2019, 18:53:48 »
Tak. To jest to na co czekałem od samego początku ;-). Sorry, tyle spraw spartolonych, a oni tu z turbulencjami wyjeżdżają.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #796 dnia: Września 04, 2019, 15:34:58 »
Dzisiejszy changelog - trochę tego dali ;-)
https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=4027528&postcount=68

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #797 dnia: Września 20, 2019, 15:35:15 »
W krótkich żołnierskich słowach. Radaru A/G w tym roku nie będzie. Ciągle pracujemy i jak będzie co pokazać to pokażemy.
I co nam zrobicie?  :) :)
https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=4041541&postcount=463

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

« Odpowiedź #798 dnia: Września 20, 2019, 18:00:16 »
Czekałem na cokolwiek dzisiaj i się nie doczekałem. No ale są przeprosiny, że nic nie wyszło do  bety. O radarku A/G to nawet nie śnię jeszcze.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #799 dnia: Września 23, 2019, 22:04:36 »
W tym tygodniu też nie będzie łatki, za to potwierdzenie, że w następnym puczu planowany jest Viper. Kiedy by ten patch nie był....

https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=4045067&postcount=2933
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #800 dnia: Września 23, 2019, 22:23:16 »
Wow! A jednak...  :evil:
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #801 dnia: Września 24, 2019, 21:11:16 »
Nie wszystkich to cieszy, wręcz przeciwnie.  :x Dziady z ED zamykają każdy wątek na swym forum, w którym ktoś odważy się krytykować tą decyzję. Chyba zapomnieli, że ludzie mają też inne moduły i nie wszystkich interesuje F-16. Mimo to zabrali większość ekipy pracującej przy Hornecie, do prac przy F-16.  :005:
Będą tą szesnastkę kończyć jak osiemnastkę, każdy dostanie swój kamyczek do toczenia pod górkę.  8)
« Ostatnia zmiana: Września 24, 2019, 21:27:12 wysłana przez =OPS=padonis »
Latamy dzisiaj?

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #802 dnia: Września 25, 2019, 00:00:29 »
Ja już mam zapas rękawiczek co by mi się skóra na dłoniach nie wytarła od tych kamyczków...
F-16C Block50 driver...

« Odpowiedź #803 dnia: Września 25, 2019, 09:16:57 »
Oby dobre, bo nie wytrzymują długo  :evil: . Do tego Nerwosol lub coś mocniejszego.  :564:
Latamy dzisiaj?

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #804 dnia: Września 25, 2019, 10:41:00 »
Pełen luz chłopaki :). Są jeszcze inne simy dające frajdę. Nie samym DCSem człowiek żyje.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #805 dnia: Września 25, 2019, 11:35:34 »
Nieśmiało przypominam, że ED ostrzegało, że wczesny dostęp i bety nie są dla wszystkich, a jeśli się w to bawisz, to mogą być konsekwencje, które niestety można odczuć na swojej skórze i psychice... Padek nie traktuj 18 tak, jakby produkt był już wydany. W przypadku wczesnego dostępu nie ma gwarancji, że coś będzie działać w dokładnie określonym terminie, podobnie jak i ED może zwolnić prace, czy je wstrzymać na jakiś czas.... przecież mogliby w ogóle o tym nie informować, że zwalniają z 18 do końca roku, prawda? I co byś im zrobił, skoro byś nawet o tym nie widział? Kup Koziołka Spokojny Sen i, jak zasugerował Lipas, przygotuj się na trzepania gaci w czymś innym niż 18.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #806 dnia: Września 25, 2019, 13:04:32 »
Oczywiście, jednak w kontekście ich wypowiedzi, że to priorytetowy moduł, że prace będą szybkie itd, to coś tu nie jest tak.
Dokładnie chodzi o to, że od pewnego czasu są dyskusje na forum ED, na temat zaniedbywania Horneta na rzecz F-16. Oczywiście ED ciągle twierdziło, że tak nie jest, że F-18 ma swoją ekipę, która nie robi innych modułów i będzie się zajmować TYLKO nim. Teraz okazało się, że mimo zapewnień ED, jest tak jak ludzie pisali, że te gadanie to kłamstwo. Ludzie mają im za złe, że robią ich w trąbę, bo nie wszystkich interesuje F-16, a problemów z innymi samolotami jest dużo więcej, nie tylko z Hornetem. Teraz F-16 jest najważniejsza, bo przyniesie kasę od frajerów, jak to było z Hornetem. I niestety myślę, że tak będzie też z F-16, za rok z kawałkiem spadnie na drugi plan, Hornet nadal nie będzie dokończony, a 90% firmy będzie pracować nad wydaniem następnego super modułu.
Wiem, że zapłaciłem za wczesny dostęp i wiedziałem, że przyjdzie poczekać na dokończenie modułu. Jednak przy ich trybie pracy, nie wchodzi w grę jakiś termin końca, a ja mam obawy czy go dożyję.
PS.
Boski, Ty już masz swojego FC-gruchota i też Cię drażni jak coś przy nim zepsują, mimo że nic przy nim nie robili. Masz to szczęście, że Ty już tak naprawdę, nie czekasz na nic nowego do DCS-a. Jeśli chodzi o samoloty.
Latamy dzisiaj?

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #807 dnia: Września 25, 2019, 13:11:33 »
Jak się będziesz tak spinał i pienił to faktycznie dożycie do efektu końcowego może stać pod znakiem zapytania. Więcej luzu ;)
F-16C Block50 driver...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #808 dnia: Września 25, 2019, 13:33:19 »
Padi przy całej sympatii do Ciebie i tego co robi ED. W jednym zdaniu po żołniersku:

Who cares get a life? hyhyhy :D

Po tylu latach powinieneś się już przyzwyczaić  :564:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #809 dnia: Września 25, 2019, 18:22:47 »
Przyzwyczaiłem się, co nie znaczy, że  przestało mnie to drażnić.  8) Problem w tym, że nie zawsze mogę zażyć Kozel-stres...
Latamy dzisiaj?