Oczywiście, jednak w kontekście ich wypowiedzi, że to priorytetowy moduł, że prace będą szybkie itd, to coś tu nie jest tak.
Dokładnie chodzi o to, że od pewnego czasu są dyskusje na forum ED, na temat zaniedbywania Horneta na rzecz F-16. Oczywiście ED ciągle twierdziło, że tak nie jest, że F-18 ma swoją ekipę, która nie robi innych modułów i będzie się zajmować TYLKO nim. Teraz okazało się, że mimo zapewnień ED, jest tak jak ludzie pisali, że te gadanie to kłamstwo. Ludzie mają im za złe, że robią ich w trąbę, bo nie wszystkich interesuje F-16, a problemów z innymi samolotami jest dużo więcej, nie tylko z Hornetem. Teraz F-16 jest najważniejsza, bo przyniesie kasę od frajerów, jak to było z Hornetem. I niestety myślę, że tak będzie też z F-16, za rok z kawałkiem spadnie na drugi plan, Hornet nadal nie będzie dokończony, a 90% firmy będzie pracować nad wydaniem następnego super modułu.
Wiem, że zapłaciłem za wczesny dostęp i wiedziałem, że przyjdzie poczekać na dokończenie modułu. Jednak przy ich trybie pracy, nie wchodzi w grę jakiś termin końca, a ja mam obawy czy go dożyję.
PS.
Boski, Ty już masz swojego FC-gruchota i też Cię drażni jak coś przy nim zepsują, mimo że nic przy nim nie robili. Masz to szczęście, że Ty już tak naprawdę, nie czekasz na nic nowego do DCS-a. Jeśli chodzi o samoloty.