Autor Wątek: Interstellar  (Przeczytany 8130 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Interstellar
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 28, 2014, 21:37:25 »
.--. .-. --- .--. --- -. ..- .--- ..-.. / .-- .--. .-. --- .-- .- -.. --.. .. -.-.. / -. --- .-- -.-- / .--. ..- -. -.- - / -.. --- / .-. . --. ..- .-.. .- -- .. -. ..- / - .... . / ..-. --- .-. ..- -- / - / -. .- / - -.-- -- / ..-. --- .-. ..- -- / .--. .. ... --.. . -- -.-- / - -.-- .-.. -.- --- / .-- / .- .-.. ..-. .- -... . -.-. .. . / -- --- .-. ... . .----. .- .-.-.- / -.. --.. .. ..-.. -.- .. / - . -- ..- / ... - .- -. .. . -- -.-- / ... .. ..-.. / .--- . ... --.. -.-. --.. . / -... .- .-. -.. --.. .. . .--- / -. .. ... --.. --- .-- .. / .. / - .- .--- . -- -. .. -.-. --.. -.-- / -. .. --..-. / .--- . ... - . ...-... -- -.-- / --- -... . -.-. -. .. . .-.-.- /
 :056:
A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 28, 2014, 21:44:27 »
Co to do cholery za kropkowanie, na niemieckim forum tylko:
KYWTWADPWQKXOIGRTFAQSRYQNBXKKQXLAZCCHNJLOPDGZN
:D
Zaraz za kropki i kreski będę bany wlepiał!

PS
Rotory IFR
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 28, 2014, 22:14:28 »
Czy ja śnię?
Yoyo, też się zdziwiłem, aż kilka razy sprawdziłem autora wpisu ;). Przecierając oczy ze zdumienia ;).

Transparenty będą - mówili, i wizyty w zakładach pracy - mówili ;)
Ja tu jestem cały czas i zaglądam przecież. Przecież to dom, a do domu się zawsze wraca.

« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 01, 2014, 03:30:55 »
SKANDAL!!!
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 24, 2015, 14:24:51 »
Obejrzałem i uważam film za świetny, nie narzekam na jakieś tam nieścisłości w fabule bo cała historia opowiedziana w filmie to jest co najbardziej lubię w fantastyce.
Dla obytego ze "starą" (na nową nie starcza już czasu) od razu rzuca się w oczy fakt wysyłania ludzi w nieznane koordynaty Kosmosu, podobna historia jest w słynnej książce Frederika Pohla "Kupcy wenusjańscy". Polecam gorąco ten tytuł jak i cały zbiór historii o Heehach.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 24, 2015, 16:18:25 »
Dla obytego ze "starą" (na nową nie starcza już czasu) od razu rzuca się w oczy fakt wysyłania ludzi w nieznane koordynaty Kosmosu, podobna historia jest w słynnej książce Frederika Pohla "Kupcy wenusjańscy". Polecam gorąco ten tytuł jak i cały zbiór historii o Heehach.

A poropos FP, to powieść `Gateway. Brama do gwiazd` jest dokładnie temu poświęcona, tzn. lataniu w nieznane. Polecam nie mniej gorąco niż ciepły rutkov  :evil:.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 25, 2015, 08:36:21 »
Gateway to jedna z najlepszych książek SF, na mojej osobistej liście na podium.

PS: Była też piękna książeczka "Wszystko co chcielibyście wiedzieć o Heechach", chyba ponad 300 stron, ale wszystkie puste ;)  Niestety nie do kupienia, to fikcyjna książka z Gateway. ;)
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.