Autor Wątek: DCS: F-14A/B (przed premierą)  (Przeczytany 65897 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poko

• Gość
Odp: DCS: F-14A/B
« Odpowiedź #300 dnia: Października 08, 2018, 15:34:50 »
Z tego co napisali na swojej stronie, czy stronie ED nie ma słowa o wersji D.

Niby nie, ale...

Cytat: Cobra847;3446194
We're focused on getting the A & B perfect first; but there's no lack of willpower to continue our Tomcat journey if the product is received well! :)

« Odpowiedź #301 dnia: Października 08, 2018, 22:21:58 »
To jest tak zwane wyczytywane między słowami "wishful thinking" ;) :)

« Odpowiedź #302 dnia: Października 08, 2018, 22:28:16 »
Czytając między wierszami obstawiam że "D" będzie, a przynajmniej mają to w planach, jako osobny moduł. I jak znam ich podejście do klienta będzie ze zniżką dla posiadaczy A/B.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #303 dnia: Października 09, 2018, 07:49:44 »
Między wierszami albo w planach to już było sporo rzeczy (JA37, Draken,  europejska mapa, pewnie coś tam jeszcze). Lepiej skupić się na tym, co dostaniemy na początek,  plany często się zmieniają.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Poko

• Gość
« Odpowiedź #304 dnia: Października 09, 2018, 08:17:21 »
^ Oczywiście. Tak jak z tym darmowym dodatkowym teatrem. Prędzej uwierzyłbym dzisiaj, że wykonają w dalszej przyszłości wersje D niż ten dodatkowy teatr. No chyba, że w zamyśle miałby być to środek jakiegoś oceanu i walka między lotniskowcami.
Heatblur o wersji "D" przebąkiwał już w kilku tematach na niebieskim forum. Podsumowując, żeby się zbytnio nie napalać - nie mówią kategorycznego "nie", ale by w ogóle zacząć myśleć o "cyfrowym kocurze" trzeba dokończyć A i B.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #305 dnia: Października 09, 2018, 08:49:31 »
Aha. No i przepraszam najmocniej wszystkich, że w mojej wiadomości zabrzmiało to jak pewna informacja. Nie chcę wprowadzać nikogo w błąd. Oficjalnie dostaniemy tylko wersję A i B.

Offline macieksoft

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #306 dnia: Października 09, 2018, 20:32:08 »
Możliwe też że chodzi o dalsze "polerowanie" wersji A i B. Może dodadzą jakieś usprawnienia jak np. HUD Sparrowhawk itp.
Co do planów to przypominam że Gazelle miała być darmowa, tak było w planach, a sami widzicie jak jest. Może kiedyś jakiś pirat zrealizuje ten plan ;-)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #307 dnia: Października 09, 2018, 20:37:03 »
Nie, nie właśnie. Prędzej niż Sparrowhawka zrobią D - tak rzekł Cobra:

Cytat: Cobra847;3485721
F-14B with Sparrowhawk and PTID is unlikely. We'd rather spend that time on building an F-14D. (...)

https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=3485721&postcount=72

« Odpowiedź #308 dnia: Października 09, 2018, 20:42:46 »
Dalej się czepiając słówek można by się przyczepić że Cobra mówił że wyjdzie w 2017 i niema innej opcji, niestety niedługo będzie rok opóźnienia, w pamięci jeszcze mam opóźnienia w newsach na temat modułów które ogłoszone na konkretne daty nie pojawiały się o czasie. Ogólnie to bez względu na wykonywany zawód 100% opóźnienia nie świadczy zbyt optymistycznie o zespole czy firmie, wyobraźcie sobie że firma stawiam wam dom który miał być postawiony w rok a stawiają go w dwa lata, trochę spory rozstrzał tym bardziej że już mieli wcześniej doświadczenie z migiem, który jest moją solą w oku ale wybaczę i nawet kupię preorder, bo jednak samolot wygląda niesamowicie i czuję że zrobią go na tip top. Viggena niemam więc nie porównuję do niego.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #309 dnia: Października 09, 2018, 20:46:16 »
W międzyczasie musieli zburzyć ten "dom" i zacząć od nowa. Wszystko po to, by nie oddawać klientowi fuszerki. Ta branża już tak ma jak widać i nie ma firmy deweloperskiej, która byłaby nienaganna i wydawała wszystko w terminie. Mam na myśli całą branżę "komputerową", a nie tylko symulatory.
« Ostatnia zmiana: Października 09, 2018, 20:58:52 wysłana przez Poko »

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #310 dnia: Października 09, 2018, 21:26:36 »
Ciekawe, że pre order rozpoczął się na stronie HB, a nie DCS'a, widać jakaś tutaj furtka jest. Możliwe, że ew. w ten piątek będzie w newsie i sklepie DCS.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Poko

• Gość
« Odpowiedź #311 dnia: Października 09, 2018, 21:31:18 »
Jest w sklepie, choć dziwne, że wyraźnie nie rzuca się w oczy na pierwszej stronie...

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/tomcat/

... znaczy wiesz - "dziwne". Jest promocja Horneta + zatoki. ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #312 dnia: Października 09, 2018, 21:38:16 »
Pewnie dlatego, że nie ma oficjalnej zapowiedzi ED, będzie powtórka w piątek na bank.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #313 dnia: Października 09, 2018, 22:00:54 »
Preorder rozpoczął się prawie jednocześnie na stronie HB i ED, tzn. wszedłem na stronę ED, zaraz po skończeniu prezentowanego filmu i zobaczeniu strony HB i już tam też był, tylko wersja pojedyncza, bez dwupaka.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #314 dnia: Października 09, 2018, 22:08:21 »
Pewnie dlatego, że nie ma oficjalnej zapowiedzi ED, będzie powtórka w piątek na bank.

Jest oficjalnie na stronach ED.