Poko po zalogowaniu nie ma ani jednego modułu, po wpisaniu kodu np. A10 okazuje się że mam go na PC'e. Pewnie z resztą byłoby to samo ?
Przepraszam, ale nie do końca rozumiem Twojej wiadomości - po zalogowaniu na stronie nie masz modułów na swojej liście, ale po wpisaniu seriala w okienku "License check" wyskakuje Tobie całe info o module, tak? O takie coś?

A z jakim kontem jest powiązany ("Bound to: ?")? Sprawdź dokładnie literka po literce (małe czy duże litery) czy to na pewno to samo konto, na którym jesteś zalogowany. Kiedyś zalogowałem się na stronę przez Facebooka i kupiłem samolot. Potem zdziwiłem się, że nie miałem go na liście, gdy zalogowałem się już normalnie. Musiałem pisać do supportu ED o połączenie dwóch kont, bo login przez fejsa stworzył nowe konto.
Jak widzisz na screenie powyżej jest opcja do "zbindowania" modułu pod innego użytkownika. Może spróbuj wpisać jeszcze raz swój login w to okienko.
Lipas70 po kliknięciu Buy mogę ściągnąć wersję 1.2.16... , co uczyniłem ale nadal to samo - mapa !
Dzięki za drążenie tematu.
Co włączasz, że jest mapa? Pytam, bo tu mogą być inne przyczyny. Włącz pierwszy lepszy "Instant Action" i sprawdź czy jest mapa.