Autor Wątek: FSX na Win8 wyrzuca na pulpit (CTD) w połowie lotu po wybraniu Free Flight.  (Przeczytany 1466 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam. Temat pewnie się powtarza, jednak nigdzie nie znalazłem odpowiedzi która by mnie satysfakcjonowala. Otóż mam problem z symulatorem FSX. Zawsze gdy włączam swobodny lot, wywala mnie do pulpitu. Dzieje się to mniej więcej w połowie każdego lotu.. (nie wiem jak w misjach bo grałem tylko takie 15minutowe). Czytałem trochę o tym, niby service packi miały na to pomoc. Zainstalowałem oba. Problem nadal. Wyczytałem że plik UIAutomationCore.dll skopiowany do głównego folderu z grą może pomóc, niestety w moim przypadku i to nie pomogło. Próbowałem na dwóch wersjach tego pliku, gdyż wyczytałem na jakimś zagranicznym forum, że dla win 8.1 musi być pod nowszym sterownikiem ten plik dll, niestety w obu przypadkach błąd nadal występuje. Ma ktoś rade na to?

Gra to wersja deluxe, polskojęzyczna, oryginalna.

Poprawiłem nazwę tematu. Mazak.
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2015, 19:51:15 wysłana przez KosiMazaki »

Offline Vulg

• *
  • Stalker
Czy przy okazji wyjścia do pulpitu wyświetla się jakiś komunikat błędu?
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Ewentualnie zerknąć: Panel sterowania >>> narzędzia administracyjne >>> podgląd zdarzeń.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Tak, coś w stylu fataly crash, i informacja że system spróbuję uruchomić aplikacje jeszcze raz. Dokładną treść napisze jutro, jak zagram.