Autor Wątek: Promocje związane z IL-2 BoS/BoM.  (Przeczytany 50348 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Promocje związane z IL-2 BoS/BoM.
« Odpowiedź #210 dnia: Marca 20, 2026, 18:45:16 »
Ta przecena na Koreę to odkąd można zamawiać preordera, startowała chyba od 69,99 i 129,99 i im bliżej premiery tym cena wzrasta do sugerowanej 99,99 i 179,99
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #211 dnia: Marca 20, 2026, 19:28:50 »
Wydaje mi się, że taka cena była od początku.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #212 dnia: Marca 20, 2026, 20:35:11 »
Pewnie macie rację.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #213 dnia: Marca 20, 2026, 21:18:51 »
Widzę że mają przecenę nawet na Korea :o.

Nie, to jest zniżka w związku z pre order, która jest od samego początku jak tylko umożliwili zakup: http://yoyosims.pl/news/1005_il-2-korea-pre-order.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #214 dnia: Marca 21, 2026, 17:23:38 »
Macie rację panowie, dopytam tylko jaką panowie przyjmujecie strategię zakupu Korei? Czy czekacie na wyjście tytułu i wtedy zakup czy może teraz taniej podstawkę czy może od razu wersję rozszerzoną? Sam się zastanawiam co zrobić, zasadniczo mam wszystkie dodatki 777 i jest w miarę ok, na pewno nowy będzie też na poziomie, ale jakoś ciężko mi zdecydować jak rozegrać ten zakup, a jak u was?   
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #215 dnia: Marca 21, 2026, 17:25:56 »
Poczekać. Dopracują, poprawią, kupić za pół ceny :).
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

« Odpowiedź #216 dnia: Marca 21, 2026, 19:17:35 »
Czy mi się wydaje, czy w miejsce Polaków wskoczyli Kanadyjczycy na Spitfire IX? Jakiś czas temu czytałem, że powstaje kampania dla No. 306 Polish Fighter Squadron a tu taka niespodzianka.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #217 dnia: Marca 21, 2026, 21:24:09 »
Macie rację panowie, dopytam tylko jaką panowie przyjmujecie strategię zakupu Korei? Czy czekacie na wyjście tytułu i wtedy zakup czy może teraz taniej podstawkę czy może od razu wersję rozszerzoną? Sam się zastanawiam co zrobić, zasadniczo mam wszystkie dodatki 777 i jest w miarę ok, na pewno nowy będzie też na poziomie, ale jakoś ciężko mi zdecydować jak rozegrać ten zakup, a jak u was?   

Ja kupię i to tę wersję droższą i kupią ją na dniach pewnie (premiera Q2 więc tuż za progiem). Co prawda jakoś nie chce mi się wierzyć, że podniosą cenę do normalnej po premierze, ale na pewno z 10 dolców będzie drożej (na czas EA powiedzmy w stosunku do pre orederu). A czemu kupię tę za 129$? Znam siebie i wiem, że i tak będę chciał mieć wszystko. Pewnie te kolejne DLC będą jak to u nich po 20$ więc w sumie wydałbym na to kolejne 100$, a tak raz wydam i spokój. Szkoda tylko, że nie zrobiłem tego zanim dolar poszybował, bo wtedy cena w przeliczeniu na PLN była całkiem niezła.

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #218 dnia: Marca 21, 2026, 22:03:46 »
Ja nie lubię brać kota w worku, nie wiadomo jakie samoloty będą w DLC, więc pewnie zamówię preorder podstawki na razie. Zawsze to jakiś rabat.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #219 dnia: Marca 21, 2026, 23:17:33 »
Ja nie lubię brać kota w worku, nie wiadomo jakie samoloty będą w DLC, więc pewnie zamówię preorder podstawki na razie. Zawsze to jakiś rabat.

Aaa i jakiś też ma zawierać "tryb rozgrywki", chociaż to już w ogóle brzmi mocno enigmatycznie:

2026 DLC (5 yet undisclosed aircraft, their unique liveries and a new layer of interaction with the game world)

Może te walkaround mają być osobno płatne czy coś? To już w ogóle trudno ocenić.

Co do samoltów, to jak do tej pory raczej się nie zawiodłem jeśli chodzi o serię BoX. Pakiet z Odessą i Leningradem ewentualnie, to już poza w zasadzie I-153, to same przypudrowane kotlety.
Liczę, że będzie F4U-4 w tym, a możliwe, że też F9F. Po stronie z czerwonymi gwiazdami to nie mam pojęcia.

« Ostatnia zmiana: Marca 21, 2026, 23:52:44 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #220 dnia: Marca 22, 2026, 07:50:06 »
Prawdopodobnie lotniskowce i samoloty pokladowe w DLC, to jest ten "new layer of interaction with the game".

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #221 dnia: Marca 22, 2026, 07:52:06 »
W sumie może być, w końcu obiecywali, że w nowej serii IL-2 będą, a tu wciąż ani widu ani słychu. Powinniśmy się dowiedzieć w okolicy wydania być może:

« Ostatnia zmiana: Marca 22, 2026, 09:40:04 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #222 dnia: Marca 22, 2026, 13:27:55 »
 Ja spokojnie poczekam na wszystkie poprawki i porządną promocję. Rok, trzy, pięć. ;D Może dożyję, a puki co mam jeszcze tyle rzeczy do latania że nie wiem kiedy to ogarnę.  :woot:

« Odpowiedź #223 dnia: Marca 25, 2026, 21:18:47 »
Prawdopodobnie lotniskowce i samoloty pokladowe w DLC, to jest ten "new layer of interaction with the game".
:icon_rolleyes:
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP