Autor Wątek: Caucasus Map Texture DLC  (Przeczytany 23377 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
Odp: Caucasus Map Texture DLC
« Odpowiedź #195 dnia: Marca 05, 2019, 12:56:34 »
Gadaliśmy już o tym z Bartkiem. Generalnie trochę słabe, jakby walnięte na kolanie. Do Bartka i Mustanga się nie umywają.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #196 dnia: Marca 05, 2019, 13:01:43 »
Parę rzeczy jest fajnie zrobione, ale parę słabo:

Generalnie, za dużo zieleni latem (zbyt agresywna), zima fajna, ale szczyt wyglądają dziwnie, jakieś bez efektu, jesienią jest tak, że w oddali są tekstury brązowe, a jak się zbliżamy zmieniają się na takie zielonkawe. W sumie w każdej porze bym coś poprawił ale jak to zrobi będzie całkiem fajny mod.

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #197 dnia: Marca 05, 2019, 13:16:45 »
Mam swoją cichą teorię, że ten MOD to szybka odpowiedź na niektóre posty z tego wątku: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=167780&page=134:)

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #198 dnia: Marca 05, 2019, 13:29:34 »
To fakt. Najfajniej wygląda jesień, że wszystko nie jest takie sraczkowate. Zima trochę mało zimowa (za mało biało).

« Odpowiedź #199 dnia: Marca 05, 2019, 14:19:49 »
Czytałem w wątku, że podobno wreszcie ostre są tekstury przy ziemi. Zaraz sprawdzę czy w śmiglaku w VR widać robotę.
--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #200 dnia: Marca 05, 2019, 14:34:40 »
Czytałem w wątku, że podobno wreszcie ostre są tekstury przy ziemi. Zaraz sprawdzę czy w śmiglaku w VR widać robotę.

Jakosciow sa fajne. Podoba mi sie roznorodnosc wlasnie w jesieni.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #201 dnia: Marca 05, 2019, 20:28:35 »
Ja to mam mieszane uczucia z przewagą na nie jednak dla tej wersji. Może z góry są spoko jeśli chodzi o tekstury ziemi, ale z bliska to jak zwykle źle wygląda. DCS już chyba tak ma, że musi z bliska wyglądać jak Quake 1 20 lat temu. To jednak nie wina modera. Natomiast kompletnie nie akceptuję kolorów drzew w stosunku do podłoża. W lecie są zbyt ciemne i jednolite, a w jesieni zbyt kolorowe - jak z komiksu. Na tle spranych tekstur pól wyglądają komicznie. W zimie podoba mi się ten brudny śnieg miejscami, gdzie prześwituje ziemia, ale tu znowu złapałem zdziwko gdy wylądowałem na polu a tam... biała trawa. Może oryginał też tak ma, nie testowałem. Ogólnie w tej wersji znika to u mnie z dysku. Mimo wszystko szacun, że koleś coś próbuje i być może po kilku poprawkach będzie to świetne.
--------------------------------
Win10 64bit
PC: i7 13700k, 64GB RAM 3200MHz DDR4, RTX 4090, VR Quest 3, M2 Drives, EVGA 1000W GQ

VPC MongoosT-50CM2 Grip, VPC MongoosT-50CM3 Throttle, crosswinds rudder pedals, VPC panel CP3, WinWIng PTO2