Autor Wątek: DCS home kokpit by White Wolf PL  (Przeczytany 3815 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS home kokpit by White Wolf PL
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 23, 2017, 09:17:17 »
Ja się kiedyś zastanawiałem, czy nie dałoby się wykorzystać do tego celu fotela samochodowego z masażem (na przykład http://allegro.pl/fotel-przod-lewy-masaz-audi-a8-d3-4e-lift-06-i6196868250.html, a tu przykładowy mechanizm - http://allegro.pl/vw-phaeton-silniczek-regulacji-ledzwiowej-masaz-i5075332407.html#imglayer). Wprawdzie na razie cena trochę duża takiego fotela i pewnie masa zabawy z oprogramowaniem tego ustrojstwa, ale przy dłuższych lotach można byłoby przełączyć na tryb relaksujący :-).

« Odpowiedź #16 dnia: Maja 23, 2017, 09:42:26 »
Mata wibracyjno-masująca super, szkoda tylko, że taka "przystępna" cena...  Jakim materiałem to obszyłeś, jakoś się tak świeci?
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 23, 2017, 10:15:53 »
Po paru przygodach w których z kokpitu wychodziłem oblany browarkiem, stwierdziłem, że nie ma co ryzykować i należy zabezpieczyć się. Użyłem poliester impregnowany 😂

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 27, 2017, 11:09:07 »
Proponuję jeszcze wyposażyć się w pastuch elektryczny sterowany z sima. Taka symulacja trafienia. >:D
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Darth_Worm

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 27, 2017, 12:48:55 »
Mekki to właśnie jest granica, po której ląduje w pokoju bez klamek. Pozwolę zacytować sobie klasyka, którego zacytowała mi moja małżonka, główny sponsor kokpitu :
"Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna "
Cz. Miłosz

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 27, 2017, 13:00:49 »
Jak dobrze pogrzebiesz, to znajdziesz tu ślady jednego pacjenta który był już po drugiej stronie. Tak mi się przypomniało w związku z piętnastoleciem. >:D
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT