Autor Wątek: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 81428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #240 dnia: Listopada 03, 2017, 14:07:02 »
Mnie tam bardziej interesuje F-18, DCS 2.5  jak ma wyjść to pewnie i tak będzie coś zwalone.
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #241 dnia: Listopada 03, 2017, 14:32:01 »
Może wyjść w tym roku ale z bidnym pakietem uzbrojenia, AIM-9L/AIM-7M, plus jakieś npr'y, bo na razie z niczym innym go nie pokazują. Sądzicie, że nie chcą mieć w tym roku bogatego "dzieciątka" sponsorowanego przez Hornetowe dolary? Ja bym chciał. ;)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #242 dnia: Listopada 03, 2017, 14:41:37 »
Może wyjść w tym roku ale z bidnym pakietem uzbrojenia, AIM-9L/AIM-7M, plus jakieś npr'y, bo na razie z niczym innym go nie pokazują. Sądzicie, że nie chcą mieć w tym roku bogatego "dzieciątka" sponsorowanego przez Hornetowe dolary? Ja bym chciał. ;)
W sumie zanim opanujemy chocby cold start up/latanie/ladowanie nim chocby w.g. uproszczonych procedur to i tak mina miesiace. Zauwazylem jeszcze,  ze RWR nie dziala...

Poko

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Listopada 03, 2017, 15:07:45 »
Niech Wags w końcu nagra ten ramp start to wykuję go na blachę w jeden wieczór. Ale Carrier Ops (lotniskowiec pewnie będzie później po premierze Open Bety) mogę trenować 24/7.

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #244 dnia: Listopada 03, 2017, 15:15:43 »
Hehe Poko, to się nazywa dopiero dobre podejście  ;D Ale filmik robi wrażenie, te nowe wybuchy są super!
F-16C Block50 driver...

Offline Qba

• VFA-313
  • *
« Odpowiedź #245 dnia: Listopada 03, 2017, 15:34:09 »
Ja tam mam już wszystko opanowane i jestem gotowy na ten samolot od czasu Horneta 3.0  8)

Virtual Strike Fighter Squadron 313

"Failure to remove TrackIR prior to ejection may cause injury. If unable to remove TrackIR, a proper ejection body position (head back against the seat headrest) reduces the chance of injury from the TrackIR."

Poko

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Listopada 03, 2017, 16:26:44 »
Hehe Poko, to się nazywa dopiero dobre podejście  ;D Ale filmik robi wrażenie, te nowe wybuchy są super!

Wybuchy rzeczywiście robią wrażenie. Zauważyłem je już przy trailerze Harriera. (Nic nie wspominam o FPS'ach. :evil:)

Ja tam mam już wszystko opanowane i jestem gotowy na ten samolot od czasu Horneta 3.0  8)

Hornet 3.0 był świetny - wektorowa grafika mimo braku tekstur trzymała poziom, realistyczna awionika, niezły model lotu, świetne filmy instruktażowe, 3 teatry (Hawaje i Irak + Korea w późniejszej edycji "Hornet Korea"). To był mój pierwszy oryginalny sim kupiony za swoje, ciężko zarobione pieniądze u ojca na budowie :). Czyli najbliższe premiery (Harrier, Tomcat i Hornet) to powrót do korzeni, co Qba? ;)

Poko

• Gość
« Odpowiedź #247 dnia: Listopada 03, 2017, 17:38:31 »
Zauważyłem jeszcze, że Belsimtek jest w czołówce już oficjalnie. A wracając do wybuchów - dym fajnie jest animowany. Strugi za LERX też są podobnie generowane. Można więc już sobie wyobrazić klimat na lotniskowcu i parę z katapult. ;)

« Odpowiedź #248 dnia: Listopada 03, 2017, 18:19:24 »
Ten dym z wybuchów jest tak sztuczny.... mam nadzieję, że go bardziej urealnią bo wygląda to słabo :P

« Odpowiedź #249 dnia: Listopada 03, 2017, 18:20:59 »
Uuuuuu nie zapędzaj się tak, lotniskowiec, katapulta uuuuu, bo ja się wystrzelę z fotela he he he. A kotwica tam jest :) .
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #250 dnia: Listopada 03, 2017, 18:23:55 »
Ten filmik podany 2 strony wcześniej tak trochę (a nawet bardzo jak dla mnie) kojarzy się z tym https://youtu.be/pX8n4j8PUao?t=28m37s. Wygląda nawet jakby czerpali z niego co nieco.

Poko

• Gość
« Odpowiedź #251 dnia: Listopada 03, 2017, 18:45:15 »
Ten dym z wybuchów jest tak sztuczny.... mam nadzieję, że go bardziej urealnią bo wygląda to słabo :P
Szanuję. Szczera opinia. :)

Uuuuuu nie zapędzaj się tak, lotniskowiec, katapulta uuuuu, bo ja się wystrzelę z fotela he he he. A kotwica tam jest :) .
Pytasz o kotwicę czy stwierdzasz? Bo nie jestem pewien po interpunkcji... 8)

Ten filmik podany 2 strony wcześniej tak trochę (a nawet bardzo jak dla mnie) kojarzy się z tym https://youtu.be/pX8n4j8PUao?t=28m37s. Wygląda nawet jakby czerpali z niego co nieco.
Trochę ta. Nawet śnieg jest. Widocznie Glowing Amraam chamsko zerżn... tfu! - skopiował pomysł. :)

« Odpowiedź #252 dnia: Listopada 03, 2017, 18:56:09 »
Zapomniałem o znaku zapytania...  :roll:  Oczywiście lotniskowiec by się przydał, tylko kiedy to będzie.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #253 dnia: Listopada 03, 2017, 19:51:49 »
Wybaczcie offtop, ale oglądając film przytoczony przez Slidera od razu przypomniał mi się skecz Maćka Stuhra z lektorem. :D Co do 2.5 i Horneta... szykuję już miejsce na dysku.

« Odpowiedź #254 dnia: Listopada 03, 2017, 20:09:55 »
Zapomniałem o znaku zapytania...  :roll:  Oczywiście lotniskowiec by się przydał, tylko kiedy to będzie.
"two weeks" (tm)