Autor Wątek: Su-11 jako zabójca J. Gagarina  (Przeczytany 3527 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Su-11 jako zabójca J. Gagarina
« Odpowiedź #15 dnia: Października 13, 2016, 10:30:23 »
Nie nie Some1, wspomniałem o nim w czasie rozmowy. I wstawiłem ten wątek, by mieć pewność, że jej bzdur nie powiedziałem.

To dobry test. Jeżeli kobieta wytrzymuje temat Gagarina i Su-11 to znaczy, że jest dobrze...

« Odpowiedź #16 dnia: Października 13, 2016, 10:59:42 »
Ożeż, ale się wątek rozwinął… W sumie winienem podziękowania Qrdlowi :P
Qrdl po prostu nie może wyjść z podziwu że jeszcze istnieją dziewczyny, z którymi można pogwarzyć o Gagarinie :)
A ja już chciałem proponować 1v1 na multiplayerze w Iłku  :evil: . (choć nie byłby to dobry pomysł)

Nie "o rzesz" a "ożeż" ;). A że sprawa bardzo ciekawa podaję link:
http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/b-Ozez-ty-b;137.html.
Leon
« Ostatnia zmiana: Października 13, 2016, 20:48:28 wysłana przez Leon »

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Października 13, 2016, 11:32:58 »
Rozmowa z dziewczyną/kobietą o Gagarinie, a szczególnie jej podtrzymanie lub - OMG - rozwijanie, może mieć różne przyczyny:

1. Niewiasta nie ma drogi ucieczki, bo np. siedzi koło nas w zatłoczonym autobusie/pociągu/tramwaju.
2. Niewiasta, żona, narzeczona, dziewczyna z litości da nam się `wygadać`, bo przecież każdy kiedyś musi.
3. Niewiasta o czymś intensywnie rozmyśla i tak naprawdę nie słyszy o czym mówimy.
4. To już pisałem powyżej - zmyliły nas pozory i rozmawiamy z kimś kto się pod niewiastę podszywa.

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #18 dnia: Października 13, 2016, 14:07:25 »
Jeszcze 5. Niewiasta może być głucha
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #19 dnia: Października 13, 2016, 14:26:28 »
Jestem w stanie to zrozumieć, swego czasu toczyłem dyskusję o makijażu permanentnym nie mając kompletnie pojęcia poza rozumieniem znaczenia słów makijaż i permanentność. Ale młody wtedy byłem i mi zależało, wzniosłem się więc (tak mi się wydaje :-) ) na wyżyny swej inteligencji. Dziś ta niewiasta jest moją żoną.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #20 dnia: Października 13, 2016, 19:41:55 »
Qrld, a wiesz, że istnieją kobiety, i to ładne i nawet fajne, które np. mają doktoraty z fizyki, są inżynierami lotniczymi, albo zawodowymi żołnierkami, także w lotnictwie? Lub po prostu lubią historię? Albo oglądały ostatni rosyjski film o Gagarinie?
:D
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #21 dnia: Października 13, 2016, 20:18:29 »
Touche. Co na to Qrdl?

PS: Rutkov - czyli szczęśliwe zakończenie. Dobrze rozumiem?
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #22 dnia: Października 13, 2016, 20:39:20 »
Qrld, a wiesz, że istnieją kobiety, i to ładne i nawet fajne, które np. mają doktoraty z fizyki, są inżynierami lotniczymi, albo zawodowymi żołnierkami, także w lotnictwie? Lub po prostu lubią historię? Albo oglądały ostatni rosyjski film o Gagarinie?
:D

Technicznie to wszystkie kobiety są ładne, a współczynnik "ładności" rośnie wprost proporcjonalnie do stężenia MW50 we krwi ;). Zostało to naukowo udowodnione jakiś czas temu: https://www.youtube.com/watch?v=YoWBqHDoUso.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #23 dnia: Października 13, 2016, 21:13:32 »
,,Kosmitka wyglądająca jak Gagarin" (jak siebie ze śmiechem utytułowała) każe pozdrowić całe Forum.

Co do powodów, jakie w punktach wymienił Qrdl, odpowiedziała, że żadne z nich. Lubi słuchać, jak mówię o lotnictwie.
Głucha też nie jest, to bardzo dobra (obiektywnie) skrzypaczka. Mój ulubiony utwór z jej repertuaru to cover tego:
https://www.youtube.com/watch?v=iyJEytBlp1I

A sam temat Gagarina i ,,teorii spiskowej" o Su-11, zagailiśmy przy rozmowie o literaturze, a raczej mojego pomysłu na opowiadanie. Onegdaj jedno z moich dzieł (adaptacja wydarzenia z okresu DWŚ) wysłałem do Toya.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #24 dnia: Października 13, 2016, 21:39:04 »
PS: Rutkov - czyli szczęśliwe zakończenie. Dobrze rozumiem?
Oczywiście :-)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Października 13, 2016, 22:56:45 »
Na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie pokazać co obecnie noszę na ręce.

https://1drv.ms/i/s!AvwJjdH4deeRh9Fq1limLivAGsmu1Q

:P

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #26 dnia: Października 13, 2016, 23:50:09 »
No, no Szturmanskije, ale niezbyt koszerne bo noworuskie ;).
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...