Autor Wątek: Wideo/screeny - Spitfire Mk. IX  (Przeczytany 9872 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Wideo/screeny - Spitfire Mk. IX
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 03, 2017, 15:39:13 »
Oficjalnie to cały czas beta.

No taaa, ale przydałoby się skończyć skoro Normandia za pasem.
Pewnie się tłumaczą, że teraz wszystkie siły skupione na Normandię, czyli kolejną alfę do rozwijania przez rok albo i więcej.
Chyba najlepiej tam będzie latać Mustangiem. Ten już wyszedł z bety :D. Przypomnę, że do Spita zapowiadali kampanię.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 03, 2017, 15:44:27 »
No taaa, ale przydałoby się skończyć skoro Normandia za pasem.
Pewnie się tłumaczą, że teraz wszystkie siły skupione na Normandię, czyli kolejną alfę do rozwijania przez rok albo i więcej.
Chyba najlepiej tam będzie latać Mustangiem. Ten już wyszedł z bety :D. Przypomnę, że do Spita zapowiadali kampanię.

Kochany Redaktor... pełny wiary i ufności, nie traci nadziei. Też taki byłem i chcę być dalej  :cry:.

« Odpowiedź #17 dnia: Maja 03, 2017, 17:01:35 »
No nie wiem... aż tak dużo powierzchni nośnej (procentowo) nie ubyło. Manewrowości taki pewien nie jestem, ale sam lot nie wydaje mi się całkowicie niemożliwy.

« Odpowiedź #18 dnia: Maja 03, 2017, 17:12:14 »
No ale bez przesady. Wątpię że można tym beczki i pętle robić jakby się nic nie stało. W Su-27 jest to samo, może i nie ma CAŁEGO skrzydła ale dopóki hydraulika działa to można nim latać... o F-15 nie wspominając, chociaż to zostało udowodnione.

« Odpowiedź #19 dnia: Maja 03, 2017, 20:27:11 »
Oj tam oj tam, Panie Redaktorze. Mustang i mietek niby nie bety, a też latają bez skrzydeł, płonąc w nieskończoność. Tyle, że w nich trudniej je urwać, więc się tego często nie zauważa :D. Nie pamiętam jak Dora, ale zgaduję, że podobnie. Dopóki nie wypuszczą tego nowego modelowania uszkodzeń, trzeba aktualne traktować w kategoriach rozrywkowcyh i póki co jakoś z tym żyć.

« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 06, 2017, 09:20:46 »

Aż szkoda że nie mamy wątku o śmiesznych sytuacjach w DCS... Finał lądowania typowy dla Spita i... cudowne rozmnożenie jego tylnej części :D