Autor Wątek: Szukasz joysticka to wpadnij tu  (Przeczytany 351502 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Szukasz joysticka to wpadnij tu
« Odpowiedź #1335 dnia: Lipca 04, 2016, 11:05:11 »
Mimo wszystko mnie ta cena też przyprawia o zawrót głowy...  Jak by się baba dowiedziała o czym myślę to by mi z dupy zrobiła jesień średniowiecz :)  Sprzedałem ze dwie, obecnego x52 zapewne też odsprzedam, puszczę na alledrogo jeszcze parę pierdół, wezmę dodatkową pracę na weeckend i jakoś się uzbiera...
Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #1336 dnia: Lipca 04, 2016, 11:48:08 »
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1337 dnia: Lipca 04, 2016, 15:02:39 »
Jest jeszcze opcja kupna na raty... 😉

« Odpowiedź #1338 dnia: Lipca 04, 2016, 15:15:57 »
Na raty zawsze drożej wychodzi :(  wolę uciułać. Z 65-70% już mam, już z górki ale to zawsze ta gorsza część.
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1339 dnia: Lipca 06, 2016, 20:27:13 »
Panowie, czy w THRUSTMASTER Hotas Warthog, da się regulować natężenie  podświetlania diodami ?
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1340 dnia: Lipca 06, 2016, 20:54:22 »
Na podstawowym sofcie sterownik + panel kalibracji nie da się. Po dorzuceniu kombajnu T.A.R.G.E.T. podobno owszem jak najbardziej, gdzieś w nim właśnie, ale jak, to trzeba pytać kogoś, kto to instalował i używa.

Edit: Te diody nie walą jednak po oczach aż tak jak by się wydawało. Nigdy nie zwróciłem na nie uwagi, mimo że przesiadałem się z joya, który nie miał w ogóle nic świecącego. Ot, świeci to świeci, ani mi nie pomaga, ani nie przeszkadza.

« Odpowiedź #1341 dnia: Lipca 06, 2016, 21:11:42 »
To że przez T.A.R.G.E.T. , to już doczytałem się, niestety słyszałem, że lepiej nie instalować tego czegoś, wiele osób mówi, że T.A.R.G.E.T. zamula kompa...
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1342 dnia: Lipca 06, 2016, 23:00:12 »
Na pewno T.A.R.G.E.T. troszkę zwiększa możliwości sprzętu. Czy na tyle, żeby się nim zająć? Jak ktoś lubi programowanie i wszelakie profilery do kontrolerów gier, czy to od Thrustmastera, czy od Saiteka, czy od Logi, to sobie zainstaluje i będzie chwalił, bo to dla niego atrakcja i rozrywka sama w sobie. Jak programowania nie lubi (lub darzy zwierzęcą nienawiścią jak ja :D), to będzie się trzymał z daleka. Jedyną dyskusyjną zaletę, jaką widzę w tej aplikacji, to możliwość wprowadzania skryptów z sekwencją funkcji przypisaną pod jeden guzik, ale jeśli miałbym uczyć się tego ustrojstwa tylko w tym celu, to już wolę przeklikać wajhę od podwozia w MiGu-21 i -15 ręcznie myszką, a funkcjonalność klap w Dorze-9 poprawić edytując dwie linijki w stosownym .lua.

« Odpowiedź #1343 dnia: Lipca 06, 2016, 23:09:52 »
Padonis przypomnij mi jaki joy miałeś wcześniej?

« Odpowiedź #1344 dnia: Lipca 06, 2016, 23:16:06 »
x52
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1345 dnia: Lipca 06, 2016, 23:19:29 »
Możesz już coś powiedzieć czy jest duża różnica po zmianie?

« Odpowiedź #1346 dnia: Lipca 06, 2016, 23:28:24 »
Duża, drąg stabilnie stoi na stole, nie mam problemu z podrywaniem się podstawy od biurka. Bardzo dokładny, świetnie wyczuwalny środek, trzeba się przyzwyczaić do sporej siły sprężyny centrującej  ale przynajmniej czuć , że nie jest to zabawka. Oczywiście nie zrobi z ciebie ASA niebios w 5 min ale wygląda  super :) . Do A-10C oczywiście ideał, pewnie jak bym nie zrobił sobie tych paneli to bym o nim aż tak nie myślał...
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1347 dnia: Lipca 17, 2016, 20:45:57 »
Pojawiły się pedały TM w sprzedaży:

http://allegro.pl/joy-thrustmaster-pedaly-samolotowe-t-flight-rudde-i6319083745.html

Trzeba przyznać ze cena jest rewelacyjna. Ktoś się odważy być beta testerem?  :D

« Odpowiedź #1348 dnia: Lipca 25, 2016, 18:58:45 »
Cena do przełknięcia jak na pedałki, tylko cosik takie one wąskie są. 
Latamy dzisiaj?

« Odpowiedź #1349 dnia: Lipca 25, 2016, 22:36:58 »
No właśnie, też mam podobne wrażenie... Inaczej już bym to wziął do testów  :|