Autor Wątek: Odp: DCS: F/A-18C przed premierą  (Przeczytany 2179 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poko

• Gość
Odp: Odp: DCS: F/A-18C przed premierą
« Odpowiedź #15 dnia: Października 26, 2017, 11:35:52 »
Przynajmniej dostęp do "Area 51" jest bezpłatny, hyhy. :icon_lol:

« Odpowiedź #16 dnia: Października 26, 2017, 11:38:21 »
Eeeeee, wcale nie, raczej bym powiedział "skonfundowani realiści".  Sam zobacz jakie w ciągu ostatniego 1,5 miesięca aktualizacje  wyszły, praktycznie same pierdy, lub czyjaś robota nie wpływająca na jakość gry czy to w wersji 1.5 czy 2.1. Z Normadią nie ruszyło się w zasadzie nic, jeśli chodzi o płynność i grywalność w zasadzie od 3 miesięcy. Na poprawki w 1.5 mają raczej wywalone bo nacisk jast na 2.5, może z jedna osoba z ED jeszcze coś grzebie przy tym - szkoda że to jest portier lub sprzątacz.  8)
Co do gadżetów, to wiele znanych firm tak zarabia na swoich produktach, nic w tym dziwnego. Ja się bardziej martwię, że im kubek by wyszedł bez ucha a smyczka bez karabińczyka...

PS: Tak, tak wiem -marudzę, troszkę się nabijam ale nie tylko ja.  No ale dość już tego, bo to nie temat do marudzenia a o F-18.

Latamy dzisiaj?

Oficer polityczny Padi-Van. (Prostak-1)

« Odpowiedź #17 dnia: Października 26, 2017, 11:58:35 »
Tyle, że jak widać Belsimtek coś robi a ED nie bardzo, przynajmniej tak to wygląda niestety.
ED jako frima musi coś robić, w sensie produktywnego. Przedsiębiorstwo nie może sobie pozwolić na marnotrawstwo zasobów czy to ludzkich czy trwałych, a ED nie jest firmą państwową by takie coś występowało.
Po prostu to co robią nie jest zbyt widoczne na zewnątrz.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Października 26, 2017, 12:32:10 »
To już lepiej jakby nic o tym 18 nie pisali... serio, wiem, wiem... zaraz ktoś powie tak źle i tak nie dobrze, rośnie nam kolejny Marudonis.
Popatrzcie na to w ten sposób: Nevada - niegrywalna, widać jak się góry renderują, "wyszła" ze 2-3 lata temu, Normandia - hype po sufit, że aż Warthog sztywniał i co... cisza! Nic, woda z Kanału w usta, Spitfire - wersja alfa-na-beta, żadnych uaktualnień od tygodni, Kaukaz 2.5 - miejskie legendy i wkur***jące skriny. Mało nam tego? Teraz sklecą jakieś gówno, tak, tak, gówno, które będzie tylko latać nad Normandią i Nevadą i zapodają w przedsprzedaży za 79,99$ (regular 99,99$). Oczywiście każdy poleci kupić, wróci, polata z tydzień, tzn. pomęczy się i zapomni (oprócz masochistów co to im 20 fspów w oczach się mieni), bo ED ogłosi, że wydaje F-16! Wow, kolejny hype, a moduł F-18 idzie w odstawkę, tak jak reszta niedokończonych i niegrywalnych obietnic. To jest ich model biznesowy. Kiedyś, jak już coś opylali, to była beta z jakimiś problemami, teraz jest to już alfa, ledwo co działająca. Co następne? F-18, działające, ale tylko z Ormuz, które będzie w przyszłości  :evil:.

I może sobie Admiralicja spuszczać ten wątek do WC i tak wrócimy.... viva resistance, viva liberte!!

PS. Ja jednak proponuję nie spuszczać... niech potencjalni nowi klienci poczytają sobie jak to z DCSem bywa...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #19 dnia: Października 26, 2017, 13:31:12 »
Życie nie kręci się wokół DCSa. Róbcie bajzel dalej, a się wkurwię i wyłączę wtyczkę, bo ile razy mam po was sprzątać. Trzeba zacząć robić jak na niebieskim forum - w czapę i wątek do kibla. EOT, zamykam.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"